1. bir formülasyonu yoktur. hazır olduğunuzu hissedersiniz merak etmeyin. ayrılık sonrası melankolik şarkılar dinlemezseniz çabuk atlatırsınız. ha ben biraz bu acıyı hissedeyim derseniz siz bilirsiniz.
  2. erkekler için konusulmasına gerek yok.yeni bir kız bul ayarla falan derken 3 ay geçiyor zaten :d
  3. medeni kanundaki iddet müddetini çağrıştıran, (benzetme yapılacak olursa) biten ilişkiden yadigar olguların kalmadığından emin olunacak süre olarak tariflenebilecek zaman aralığıdır.
  4. son üçünü uzaktan-yakın zamana sıralıyorum h-b-s
    -h ile b arası 3-3.5 ay
    -b ile s arası 2 gün
    -s den günümüze 1.5 yılı geçiyor tık yok, olacağı falanda yok.

    yani ben bunu kendime bile soramaz/cevaplayamaz iken nasıl böyle başlıklar açılıyor. ne yazalım şimdi buraya? sana kaç lazımdı? bilimsel olarak araştırma mı yapılmış? psikolojik olarak süre önermesi mi bildirilmiş? yok mu? e boş başlık o zaman..
  5. geçmemesi gerekir. hemen fuckbuddy falan bulun. süre geçmesi demek biten ilişkinin analizi demek. kafanızda eski sevgilinizle olan tartışmaları kurgularsınız, zavallı gibi hissettirir. tekrar tekrar düşünmemek için başkasını sokun araya. eminim psikologlar bunun bir tür bastırma olduğunu söyleyecek ama zaten psikolojik analize inanan biri değilim.
    sezgi
  6. her insana ve her ilişkiye göre değişen bi şey olsa da içinde saygı ve sevgi olan ilişkilerde 1 aydan aşağısı kesinlikle değildir.
  7. birini unutmak için en az 17 ay geçmesi gerekiyormuş diye bi' haber okumuştum. kişiyle geçirilen vakitle ve gözden ırak ve yakınlığıyla orantılı olarak artıp azalan subjektif bi durum bana kalırsa.
  8. yok. öyle bir süre yok.

    hayatınızdaki insan bir süre sonra sizin için sadece alışkanlık halini alıyorsa, bilin ki süre yok. kalbinizi eşleştirebildiğinize “merhaba” dersiniz.

    ha hayatınızda değilse sevdiğiniz kişi. sürenin babası gerekir. önce unutun.