1. erkekler için konusulmasına gerek yok.yeni bir kız bul ayarla falan derken 3 ay geçiyor zaten :d
  2. medeni kanundaki iddet müddetini çağrıştıran, (benzetme yapılacak olursa) biten ilişkiden yadigar olguların kalmadığından emin olunacak süre olarak tariflenebilecek zaman aralığıdır.
  3. aşkın ömrü 2 yilmis 10 gün depresyon desen 2 gün hata payı koysak 1 ay alışma süresi 1 ayda unutma süresi 1 ay çevre edinme derken mhp nin 40. yılı kutlu olsun
    belit
  4. son üçünü uzaktan-yakın zamana sıralıyorum h-b-s
    -h ile b arası 3-3.5 ay
    -b ile s arası 2 gün
    -s den günümüze 1.5 yılı geçiyor tık yok, olacağı falanda yok.

    yani ben bunu kendime bile soramaz/cevaplayamaz iken nasıl böyle başlıklar açılıyor. ne yazalım şimdi buraya? sana kaç lazımdı? bilimsel olarak araştırma mı yapılmış? psikolojik olarak süre önermesi mi bildirilmiş? yok mu? e boş başlık o zaman..
  5. her insana ve her ilişkiye göre değişen bi şey olsa da içinde saygı ve sevgi olan ilişkilerde 1 aydan aşağısı kesinlikle değildir.
  6. ilişkiye başlamak için aşık olmayı beklemeyen nicelerine bir günden uzun olması gerekmeyendir, çünkü çoğu insan "çift"leşmeyi yeterli görüyor. reddetmenin anlamı yok.
  7. birini unutmak için en az 17 ay geçmesi gerekiyormuş diye bi' haber okumuştum. kişiyle geçirilen vakitle ve gözden ırak ve yakınlığıyla orantılı olarak artıp azalan subjektif bi durum bana kalırsa.
  8. yok. öyle bir süre yok.

    hayatınızdaki insan bir süre sonra sizin için sadece alışkanlık halini alıyorsa, bilin ki süre yok. kalbinizi eşleştirebildiğinize “merhaba” dersiniz.

    ha hayatınızda değilse sevdiğiniz kişi. sürenin babası gerekir. önce unutun.