1. bugün eski sevgiliye dönmek için gereken süre 23 gün olarak belirlendi ^:swh^

    takılıyorum, ben fanatizmin karşısındayım. sadece ayağıma oturan bir espriydi, şut çektim.
  2. ilişkideki her 10 ay için 1 ay beklenmeli.

    10 aylık ilişki bittikten 1 ay sonra,
    5 senelik ilişki bittikten 6 ay sonra yeni ilişkiye başlanabilir.
  3. geçmemesi gerekir. hemen fuckbuddy falan bulun. süre geçmesi demek biten ilişkinin analizi demek. kafanızda eski sevgilinizle olan tartışmaları kurgularsınız, zavallı gibi hissettirir. tekrar tekrar düşünmemek için başkasını sokun araya. eminim psikologlar bunun bir tür bastırma olduğunu söyleyecek ama zaten psikolojik analize inanan biri değilim.
    sezgi
  4. bu ortamda daha öncede yazmıştım.

    bir arkadaşım onunla hiç konuşmadığım yani varlığından haberdar bile olmaması gereken bir ilişkiden henüz çıktığımda bu sürenin ilişki süresinin yarısı kadar olması gerektiğine dair bir şeyler anlatıyordu defalarca aynı cümlenin kelimelerinin yerlerini değiştirerek.

    ''sen öyle mi yaptın?'' dedim. susunca bir önceki ilişkisini bitirme nedeninin devam eden olduğunu hatırlattım. yine susunca ''lem ayşe'yle birlikteyken fatma'yla görüşmeye başladın. aynı ortamdan oldukları birbirlerini tanıdıkları ve hatta görüştükleri için ayşe'den ayrıldın. yoksa eşzamanlı devam ederdin.'' dedim.

    duygularımdan emin olana kadar arada kalabilirdim gibi laflar geveleyince ''onu bunu ittir et de içecekler gecikti'' gibi birşeyler söyledim.

    bu boş laflar politik doğruculuk adına ya da körler sağırlar birbirini ağırlar tadında boş boş edilen muhabbetlerdir. hayatın matematiği yok.