1. yeni yıla geçirdiği berbat ötesi yılın bizden aldıklarını, acılarını, dertlerini bir kaç saatliğine de olsa unutmuş olarak, yaşadıklarımızla değilde yaşayacak olduklarımızın tatlı hayali ile girmeyi planlayan bir arkadaş grubunun beklediği önerilerdir.

    not : votka ve rakı önerecekler daha çok meze ve votkanın yanında gidecek içecek önerisine yoğunlaşırsa daha faydalı öneriler vermiş olur.
  2. şarap
  3. kırmızı şaraptır tabi ki. (bkz: syrah)
  4. white horse denendi onaylandı arkadaşlar iskoç viskisidir bitter çikolata ve ballı fıstıkla iyi gider.
  5. birkaç hemcins arkadaşınızla birlikte girecekseniz rakı en iyi alternatiftir.

    fazla kişiyseniz, evde değilseniz ya da ben hareketli insanım aga ne öyle anason manason modundaysanız tekila iyi tercih olabilir.

    yalnız girecekseniz kesinlikle bira olmalıdır yandaşınız.
    kup
  6. vodka ve jager karıştırmayın benden tavsiye. hatta bi mallık edip vodkayı icetea ile de karıştırmayın.
    siz en iyisi çok karıştırmayın
    wtf
  7. yılbaşı gecesini yalnız geçirin yalnızlığa en iyi bira gider
    seed
  8. içmeyin la valla diyorum. bakın bu yılbaşında da içmeyin. en azından çok içmeyin. bunu entellik olsun yahut bohem bir tını yaratsın diye demiyorum gelin bu yıl alkole verdiğiniz parayı bir çoçuğun ihtiyacına harcayın.

    -ben içiyorum ama yardımımı da yapıyorum sanane lan göt!

    dediğinizi duyar gibiyim. olsun. ben de diyorum ki tamam yardımını yapma demiyorum yine yap ama gel bu yıl bir çocuk fazladan sevinsin olmaz mı?
    hiç olmadı çok içme 3 içiyorsan 1 iç aradaki payı kullan. zaten içtiğinin yarısı vergiye gidiyor alkolden çok vergi ödüyorsun. ben bu yıl öyle yapacağım biliyorum hiç bir yarayı kapatmaz ama en azından bir süre merhem olur.

    kutlama yapılmasına karşı değilim aksine kutlama olmasın diyen yobaz örümcek kafalı zihniyetin gözüne sokarcasına eğlenin tek derdim alkole harcanan o çılgın paraları işe yarar şekilde değerlendirmek.

    tabi herkesin hayatına kimse karışamaz eyorlamamm bu kadar.
  9. kimse de dememiş ki çay.

    hepiniz mi bohemsiniz la? :)