1. kutsal bilgi kaynağı yazarları tarafından yapıldığını düşündüğüm, kayıt olurken çaylak olarak başlamadığım için şaşırdığım ancak içerisinde aynı sözlükte -eskiden- olduğu gibi yapılacak olan yorumların belli bir kriter altında yazılması gerektiği bir sosyal paylaşım ağı. ayrıca android ve ios'ta kullanılabilen başarılı (site yapılırken yapıldığı gibi sözlük örnek alınarak oluşturulmamış olursa iyi olur. sözlüğün uygulaması berbat) ve kullanım basit bir uygulama ile tamamlanırsa tutar dediğim sitedir kendileri.
  2. her açıdan kuşatılmışlık hissi ile geçirdiğimiz şu zor zamanlarda, sığınılacak alan olarak karşımıza çıkan oldukça şirin bir interaktif platform. ömrü uzun, bilgisi daim olsun.
  3. ekşi sözlük'teki az kişinin bildiği muhteşem web siteleri sayfasında gördüğüm ve tıklamamla birlikte gözüme gayet hoş görünen, akabinde üyeliğini alıp yazarı olduğum sözlük. 7 senedir sözlüklerde yazan biri olarak diyebilirim ki; dizaynı gayet kaliteli ve sade. bilgi kirliliğinin de önüne geçmesi açısından faydalı bir çalışma olacağına inanıyor ve buna katkı sağlayabileceğimi düşünüyorum. vatana millete hayırlı olsun. ^:zılgıt was here^
  4. çoğu insanın ortak ilgi alanı olan ve boş zamanlarını değerlendirmede en çok başvurduğu kitap, sinema, müzik gibi konuların birlikte yer aldığı güzel bir platform. umarım sayesinde yeni filmler, kitaplar, müzikler keşfederim.
  5. olmuş kardeşim. olmuş canım. burası çok güzel olmuş. olması gerektiği gibi olmuş. gerçek bir amaç uğruna inşa edilmiş. duyduk, geldik, gördük, kalbimizi fethetti. ilk gelenler arasında olmanın da vermiş olduğu ayrı bir mutlulukla, tüm yoğunluğum arasında elimden gelen tüm katkıyı sunmak için çabalamaktan geri kalmayacağım.

    hadi hayırlı olsun.
  6. gayet güzel bir site; şu an içi göze çarpan eksiklikler,

    * yavaş
    * hatalı açılan başlıkları yönetime bildirme ya da doğrusuna yönlendirme fasilitesi lazım
    * benzer şekilde, eserler, doğru şekilde, orjinal adıyla sisteme girildikten sonra, türkçesi yazıldığında, otomatik olarak yabancı isme yönlenmesi lazım. ör. kitabın orjinal ismi the martian, türkçesi ise marslı, elbette kitabı türkçesinden okuyan gelip marslı başlığını açacak; ancak gerek birisi ondan sonra orjinal the martian başlığını açarsa ya da ilk olarak the martianbaşlığı açılmışsa, o zaman marslı başlığının otomatik olarak the martian başlığına yönlenmesi lazım.
    * entry kutusun başlık gir dediğimizde, kutu altındaki kısa yolu kullandığımızda ` işaretinden sonra otomatik bir boşluk bırakması uygun olur, aksi takdirdegibi başlık ile birleşik çok entry görebiliriz.
    * sinema konusunda bir film başlığı açılırken trailerına bir de link ekleme özelliği konulursa iyi olur diyorum.
    eyyorlamam şimdilik bu kadar, bir şey gördükçe eklerim.
  7. saçma sapan bir yerden karşıma çıkan tıkladığım anda sakinlik kokan seviyeli bir ortam bulduğum site. müzik kitap ve film konusunda yeni keşiflere çıkabilmek çok güzel kanalların ayrı ayrı olması da şahane. bu site olmuş abim biraz hızlansa mobil app gelse ve ufak tefek geliştirmelerle çok büyür burası. hayattaki tatlı tesadüflerime ekledim burayı üyeliği kaptım. hadi kültürlenelim
    bum
  8. çok güzel ortam, hele de entry yazarken alt tarafta bulunan önizleme kısmı son derece güzel düşünümüş. ayrıca sağ yanda çıkan "öneri müzik" penceresi de insanın içini açıyor, neler hatırlatıyor, neler öğretiyor. valla elinize sağlık!!

    birkaç yıl sonra, peh peh peh ne ortam oldu burası, ne birikim oldu be! diyeceğimiz bir alem olacak, ona da şüphe yok. giderek daha da iyi olacak, mevcut sıkıntılar da giderilecektir eminim. öyle zart diye her şey tamam olmaz dimi ama? azcık sabır lazım.

    yolunuz, yolumuz açık olsun.
  9. bir amaç uğruna kurulmuş olduğu her halinde belli olan bir ağ olmuş. tebrikler.
    ozz
  10. ekşi sözlük'e benzer arayüze sahip, bir yandan da farklılıklara sahip katılımcı sözlük.

    edit: ismini beğenmediğim sözlüktür. gayet.net olsaydı da türkçe olsaydı be.