1. çok keyifli bir zirveydi. hemen kaynaştık, kendi whatsapp grubumuzu bile kurduk. türkiye'nin dört bir yanından, farklı işlerle uğraşan insanların youreads'te ve ankara'da bir araya gelmesi pek bir güzel oldu. zamanla ekibin kalabalıklaşacağını umuyorum. istanbul şubemiz youserlarının transferine de sıcak bakıyoruz.^:swh^
  2. bugün gerçekleştirdiğimiz ve birbirinden değerli insanlarla tanıştığımız zirve.
    öncelikle bunun bir başlangıç olduğunu belirtmek istiyorum. en geç ayda bir olarak bir araya gelmeyi planlıyoruz ve bu buluşmalarda önceden belirleyip okuduğumuz kitaplarla ilgili analizler yapmayı düşünüyoruz.-bir nevi kitap kulübü-^:swh^ bunun dışında sinema, tiyatro, konser gibi aktiviteler de yapmayı istiyoruz. bir sonraki buluşma tarihimizi ise 12 aralık olarak belirledik. yeni katılımların da olacağını ve çok daha faydalı olacağını umuyoruz.
    ayrıca katılan herkese çok teşekkür ediyorum.
  3. 14 kasım 2015 cumartesi günü saat 19:00'da yapmayı düşündüğümüz zirve. ulaşım her yere kolay olduğu için kızılay daha iyi olur diye düşündük. mekan konusunda da bir netlik olmamakla birlikte ardıç olabilir. - halen öneride bulunabilirsiniz- bir de tabii ki kişi sayısı önemli ona göre rezervasyon yapılacağı için gelecek olanlar mesajla veya başlık altına yazarak bildirirlerse çok güzel olur.^:kendinize iyi bakın ^
  4. bir aksilik olmazsa katılmayı düşündüğüm zirve.
  5. yeni üyelerin çekinmemesi gereken etkinlik. tanışmak, youreads ile ilgili neler yapılabiliriz'i tartışmak ve diğer her konuda fikir alışverişi gerçekleşeceği etkinlik olacaktır.
  6. milattan önce 2.yy da dicem ama o kadar eski değil. bu "chat" olaylarının başladığı yıllardı. mis gibi icq vardı o zamanlar. mesela okuluna göre seçip konuşuyorduk. haliyle üniversitede yeniydik o yüzden ordan tanıştığım çok arkadaşım oldu.

    şimdi olsa cesaret ister gibi geliyor. karşımıza kim çıkacak belli değil. yani hem böyle bi ankara buluşması olsa gitmek isterim hem korkarım yaa. eskisi gibi değil hiçbirşey.
  7. kale'de toplanacaksanız at pazarı tarafındaki sura çıkmanızı çok isterim. ankara'daki son evim orayı görürdü. elektrik idaresi'nin sıhhiye'deki ofisinde veznelerin arkasında yer alan muazzam fotoğraf muhtemelen o surdan çekilmiş. anlayın işte, bendeki yeri ayrı, kırmayın bu bebeyi.
    mutlu
  8. katılacağım zirve.
  9. benim de katılacağım zirvedir.