1. ben ve çok değerli dayım sevgili arıyoruz. müstakbel sevgililerimizde aradığımız kriterler aşağıda ayrıntılı olarak sıralanmaktadır. şöyle ki;

    - fiziksel bakımdan oldukça çekici olsun, benim tercihim sarışın renkli gözlü olanlardan yana kumrallar da olabilir, dayım ise temiz yüzlü, büyük gözlü, güzel dişlileri seviyor,
    - zihinsel bakımdan fiziksel çekicilikten aşağı kalmasın, denedik sadece fizik yetmiyor,
    - evcil hayvan sevgisi olsun,
    - yemek yapmayı bilsin, ( yemek seçerim benim sevdiğim şeyleri sevsin dayım için sorun yok kapudka hariç)
    - müzik zevkimizle uyumlu müzik zevki olsun (detaylar mülakatlarda açıklanacaktır),
    - film zevkimizle uyumlu filmler izlesin, (başvurufan önce azıcık stalk yapıverin)
    - flört ve ikili ilişkiler konusunda başarılı hiç değilse en az 2 yıl deneyimli olsun,
    - prezentabl olsun,
    - esnek çalışma saatlerine uyumlu olsun, ( hafta tatili hafta içi kıllandırılacaktır)
    - pasaportu hiç değilse b sınıfı ehliyeti olsun,
    - mümkünse nefes alsın.

    bana veya dayıma mesaj atabilirsiniz. yazılı mülakattan sonra sözlü mülakatı da geçen kişi ile sevgili olunacaktır.
  2. (bkz: #226177)

    https://eksisozluk.com/entry/71811943

    Ankaralı arkadaşlar, özellikle de A RH+ kan grubuna/ bu kan grubundan bir tanıdığa sahip olanlar; acil yardımınız gerekiyor.

    Bir arkadaşımın tanıdığının 6 yaşındaki kızı, trombosit hastalığı nedeniyle Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi görüyor. Hastalık nedeniyle günde iki ünite trombosit nakli olması gerekiyor ve bugün ne yazık ki trombosit bulamamışlar.

    Bugünü bir şekilde atlatmayı başarsalar dahi önümüzdeki 3 ay boyunca ihtiyaçları devam ediyor olacak. O nedenle lütfen, kendiniz gidemiyor, yardımcı olamıyor olsanız bile gönderimi Ankaralı arkadaşlarınızla paylaşın.

    Bilgi almak isteyenler için iletişim numarası: +90 (537) 670 17 25 Ercan Avcı (Babası), 0543 568 15 20 beyhan bey (kuzeni). Baba şu aşamada çok panik olduğu için lütfen diğer yakını ile iletişime geçilsin..
  3. bugün (bkz: @abi) ye rakip çıktım.
    tiyatroya ikinci ve üçüncü aranıyor. 24 kasım 2017 tarihinde stüdyo sahne'de oynanacak satranç oyunu için elimde bir tam ve bir öğrenci bileti var. isteyenlere hediye edebilirim. öğrenci bileti tama çevrilebilir. dedim ya rakip çıktım abiye bizde seçenek çok.
  4. elimde çok az kullanılmış ve hiç kullanılmamış 10.sınıf ve lys-ygs hazırlık geometri-matematik kitapları var. çöpe atmak istemiyorum, çevresinde varsa ihtiyacı olan ya da kardeşi olan bir youser'a gönderebilirim.
  5. Instagram hesabı olanlar bir çocuğu mutlu etmek için bu bir fırsat. Tek yapmanız gereken takip etmek, beğenmek ve güzel yorumlar yapmak.

    https://www.instagram.com/tubaay210/
  6. merhaba arkadaşlar.

    baştan söyleyeyim internette çok araştırdım, armut piş ağzıma düş sevdalısı değilim, ancak yeterli kaynak bulamadım, aranızda fantastik bilgiler ansiklopedisi gibi herifler ve bağyanlar olduğu için buradan sorup youserlığın bana getirmesi muhtemel tek ayrıcalığını bu başlığa yazarak ilk kez kullanmak isterim.

    uzun süredir aklımda, orta asya'daki eski türklerle ilgili dövme yaptıracağım ancak esinlenecek hiç bir kayda değer görsel kaynağa ulaşamıyorum. aranızdan tarih ve sanat meraklısı arkadaşlardan denk gelip de yönlendirebileceği bir link ( konu sınırlamam yok, şaman, savaş, destan veya orta asya kültürüyle alakalı) olan varsa çok sevinir, bir bira-midye/ fasıllı meyhane sofrası ısmarlayacağımı ayan ve beyan ve hatta ilan ederim.

    not: iş bu entry, izmir youreads bölge müdürlüğünün 40 nolu iznine bağlı olarak buraya bırakılmıştır.
  7. varsova' seyahati planliyan arkadaslar bana ulasabilirler. elimden geldigimce yardimci olmaya calisirim.
  8. merhaba youreads üyeleri.
    dijital ortamda hazırlanmış, mimari küçük bir projenin maket haline dönüştürülmesi için üç boyutlu (3d) yazıcı hizmeti ihtiyacımız ortaya çıktı ve işin doğrusu bu konuda hiç bir fikrim yok.
    istanbul'da üç boyutlu (3d) yazıcı hizmeti veren firmalar ve fiyatlandırmaları konusunda bilgiye sahip youser ların bilgi paylaşımlarına ve yardımlarına çok sevineceğim.
  9. dayak yemem lazim. lokasyon kocaeli istanbul
  10. #191467 kan bulundu arkadaşlar.. herkese teşekkür ederim..