1. katılacağım zirvedir, organizasyon detaylarını merakla bekliyorum.
  2. yarın akşam saat 4'ten itibaren katılabileceğim organizasyondur. hatta skype üzerinden grup kurulup birinin bilgisayar ekranını paylaşması suretiyle yapılınırsa daha da bir eş zamanlı yapılabilir.
  3. hem çok mantıklı hem de eğlenceli olma potansiyeli olan bir sanal zirve fikri. biran önce ilki gerçekleşse de katılsak, önümüz haftasonu.

    müsaitlik editi:
    haftaiçi: 19:00 sonrası
    haftasonu: 12:00 sonrası
    abi
  4. bu güzel fikrin eyleme dökülmemesine içim razı olmadı ve konuyu bir kez daha alevlendireyim dedim.

    sanırım şöyle bir rota izleyebiliriz: her hafta hafta sonu ve hafta içi için olmak üzere iki film belirleriz, ardından katılımcılar filmlerle ilgili yorumlarını sitede paylaşırlar.

    bu eş zamanlı oturumların belirli saatler dahilinde yapılması fikri çok uygulanabilir gözükmediği için, zamanlamayı hafta içi ve hafta sonu için birer film olarak düşündüm.

    filmlerin nasıl seçileceğine gelince ilk filmi bu hafta içi için turist olarak belirledim, elbette sonsuza dek filmleri ben belirlemeyeceğim, bir sonraki film seçimini herhangi bir katılımcı yapabilir. herkes bu konuda çok istekli olursa onun için de bir sıralama yapabiliriz tabii.

    seyirlerin ardından kritik yapmak için, etkinlikle ilgili bir şekilde haberleşmek için çoğunluğun talebiyle bir whatsapp grubu, facebook grubu vs. ile bir iletişim ağı da oluşturabiliriz.

    şimdilik söyleyeceklerim bu kadar sanırım, konuyla ilgili her şey için mesaj atabilirsiniz.

    ve fragman
  5. çok uzak zamana atılmış, ben şimdi izlerim bunu. bi adım atılması süper oldu, umarım ardı arkası kesilmez. böyle güzel film seçimleriyle devam ederiz, artarak artarız. teşekkürler şimdiden.
    abi
  6. 1.haftanın filmi, (bkz: turist - ruben östlund)

    ben izledim, yorumumu da yazdım, beklemeye koyuldum. ^:mission complete^
    abi
  7. ilk film icin musait degilim lakin sonraki filmlere dahil olmayi istedigim guzel organizasyon.
  8. hadi ikinci film de belirlensin. kitap kulübünde işler yoluna girdi ne güzel okuduk sıradakini bekliyoruz. burayı da canlandırmak lazım.

    yine organize eden kişi whatsapp grubu kursun film orada kitap okumalarındaki yöntemle seçilsin.(her hafta 3 kişi film önerecek oylamada birinci gelen o haftanın filmi olacak şeklinde)

    bugün haftasonu izlenecek film belirlensin ki boş zamanda izleyelim.

    gruba katılmak isteyenler ve bu hafta film önermek isteyenler @ruhsuzkozmonot'la iletişim kurabilir. açalım, yapalım, edelim diyorum.
    abi
  9. konuyla ilgili whatsapp grubuna katılmak isteyenler bana numaralarını mesaj atabilirler, ayrıca önümüzdeki hafta için film önerileri bekliyoruz.