1. wordpress site dizaynları ve her türlü revizeleri, modifikasyonları gerçekleştirebilirim. çok üst düzey olmazsa logo tasarımları ile de uğraşabilirim. öğrenci olduğumdan ve paraya ihtiyacım olduğundan uygun fiyatlara anlaşabiliriz.

    kızıllandırabilirsiniz, veyahut "[email protected]" adresinden iletişime geçebilirsiniz.
  2. rusça anadilim - çift anadilliyim yani. rusçadan türkçeye çeviri yapabiliyorum ama hep amatörce uğraştım; genelde hep siyasi yazıları ve ansiklopedik bilgileri kendi çapımda çevirdim. ama henüz hiç işi profesyonelliğe dökmedim, hep erteledim ve hep büyük sorumluluk olarak görmüşümdür. ama an itibariyle rusça yds'ye arkadaşları çalıştıracak kadar ve kimi çevirilere yardım edecek kadar yeteneğim vardır. rusça yds'den sadece 4 yanlışım var.

    artık bunun üzerinden para kazanmayı denemek istiyorum. buradan iletişime geçebilirsiniz.
  3. formata uygun görmüyorsanız silersiniz.

    her türlü excel, word ve programlama(java,c,matlab vs..) okul projeniz veya hobi olarak yaptığınız işlerde yardımcı olmak yada en baştan yapmak olsun çok ucuza projelerinizi tamamlarım.

    ödemeyi işi görünce ve makul olmak şartıyla istediğiniz miktarda yapabilirsiniz. özellikle öğrencilere bu konuda esnek olacağım.

    sadece teslim ve kabulden sonra iş ile ilgili alakam biter. yani 5 sene sonra "abi windows murat 131 yükledim senin program çalışmıyor, şuna bir el atsan" gibi isteklerde bulunmazsanız sevinirim.
  4. iş verenler nerede yahu dedirtir.
  5. vokalim, aynı zamanda okuyorum ve şu an vokallik 'hobi'den öteye gidemiyor. şu ana kadar da şarkı söyleme işini para kazanmayı düşünerek yapmadım hep işin tatmin boyutundaydım ama buna ihtiyacım olan bir dönemdeyim. ihtiyaç derken kritik bir maddi zorluk içinde değilim ama ekonomik özgürlüğüme kavuşmam gerek ve mezun olmama 1 yıl var(uzamazsa) ve bölümümden nefret ediyorum. bu ekonomik özgürlük fikri gerçekten ruhumu rahatlatıyor tek çarem bu gibi hissediyorum. şu an para kazanabileceğim vasfım da sesim. biri yol gösterip akıl verebilir mi lütfen? beni tanıyan biri için baya ifşa edici oldu ama göze aldım.
    not:izmir'de yaşıyorum.
  6. yalova'da bulunan tatil köyümüzün tanıtımında part-time tanıtım elemanı olarak çalışacak, takım çalışmasına yatkın, motivasyonu yüksek elemanlar alınacaktır. part-time çalışıp bireysel performansınıza göre dolgun ücretler kazanabilirsiniz. istanbul'da ve yalova'da oturan yazarlar yeşillendirebilir.
  7. karaderili şirketler grubundan uzak durunuz.