1. öncelikle bu başlıkta okuduğum yorumların neredeyse hepsine eksi oy veriyorum çünkü çoğu itiraf değil bence. ekseriyetle çorabım kaçtı sinirden ağlayacağım veya sigaram bitti canım çok sıkkın tadında şeyler yazılıyor.

    yaklaşık sekiz yıl esrar, iki yıl kadar da ecstasy kullandım. ikisini de kendi irademle ve herhangi bir destek almadan bıraktım. üzerinden uzun yıllar geçti ama sonuçta her şeyin bir bedeli var. esrar ileriki yıllarda panik atak hastası yaptı. ecstasy ise fil gibi olan hafızamı balık hafızasına çevirdi. sonuç olarak takıntılı, hastalık hastası, kronik yalnız biri oldum.

    edit; (bkz: serbest kürsü)
    mnb
  2. bilgisayarda herhangi bir şeyle uğraşırken normalde mouse ile kolayca yapabileceğim bir işlemi klavyede çeşitli tuş kombinasyonlarıyla yapınca bende bir havaya girmeler, kendimi bir şey zannetmeler, bir özgüven patlaması. sanırsın google genel merkezden beni arayıp hemen müdürlük teklif edecekler.
  3. burayada alışamadım heryere olduğu gibi
  4. işyerinde çay makinesinden aldığım çay çok sıcak geldiği için paşa çayı yapıp içiyorum
    (bkz: paşaçayı)
  5. ofiste çalışan ablaya : ablacım bir sabah senden kahve istedim ya 2 sene önce onu sadece o sabahlık istemiştim. sen 2 senedir her gün her sabah getirmeye başladın. beni kahve bağımlısı yaptın. emeğine kıyamadığım için içmeyecem diyemiyorum. ben artık kahve içmek istemiyorum abla ama bunu sana itiraf edemiyorum.
  6. you reads nedir anlamadım. you read olsa hadi bu bişey ve goodreads i hatırlatıyor.
  7. bugün dışarda kahvaltı yaptım. açık büfe vardı. (bizim en sevdiğimiz.gerçi yayla çorbası ya da revani yoktu) ne çok yedi bu barzo demesinler diye doymadan kalktım. akşam yemeğini bekliyorum.
  8. dün gece secretary filmini sarhoş kafa girmişim hatırlamıyorum
  9. kardesime para karsililigi is yaptiriyorum. bugunku gorevi giysi dolabimi duzeltmek. agir is verdim kabul ediyorum
    ücret:5 tl
  10. bir grup yasli tezye tarafindan ovuluyorum cok mutluyum, i love yasli teyzelerrrr