1. ey patron, müdür ve yöneticilerim! hani bir dönem bizim odadan iş çıkmıyordu ya o benim yüzünden: yeni aldığımda (bkz: şeytanın fısıldadıkları-emre yılmaz) kitabımı işyerine götürüp odadakilere yüksek sesle okuyordum. ''aylaklık; düşünmek, duymak ve yaşamak için bağdaş kurmaktır. çalışmak ise bir gün bağdaş kurabilmek için boşu boşuna koşuşturmaktır.'' falan dedikçe kitap bitene kadar günlerce çalışmadık biz.
  2. unutmak istemiyorum.
  3. bugun metrobuste giderken kucuk bi kiz ve ailesi onumde durdular kiz elindeki ak parti balonunu salliyodu .bayrak olsa dalgalanirdi .o sekilde bayrak muamelesi goren balon o.amacindan koparilmis. kucuk kiza bunu kim ogrettiyse.her neyse bu olay beni o kadar rahatsiz etti ki dayanamayip indim. buda bana 1.10 tl ye ve 5 dk guneste diger metrobusu beklemeye mâl oldu .cunku tam da binis inisin farkli kisimda oldugu yenibosna duragina rastlamisim..g ercekten niye o kadar gec geldi ki

    edit:biraz daha az kalin kafayla bu anlattigimla ne demek istedigimi anlayabilirsiniz.hangi partinin balonu olsa bunu diyecektim .mesele baska. .yinede begenmemeniz nasi hosuma gidiyo ,,,,
  4. yaşadığınız evin, sükûnetinizin kıymetini bilin. toplu yaşanmıyor. aileniz değilse herkese bir yere kadar katlanabiliyorsunuz.
    şahsen ben öylesine bıktım ki sürekli insanlarla olmaktan. tamam evden ayrılmayı ben istedim, şikayet edemem -ki etmiyorum da- ama yine de bazen çok yoruluyorum ve böyle anlarda dezavantajlar avantajlara ağır basıyor. farklı bir yere gitmek, tekrar kaçmak istiyorum.
  5. 26 yaşıma geldim. bana hala daha sarı pipi diye seslenen insanlar var. çok şükür çamaşır ipi diye devam ettirmeyi bıraktılar.
  6. normalde kıskanç biri değilim, kimsenin parasında, evinde, arabasında, sevgilisinde gözüm yok. ama birisi benim gitmediğim yerlere gidiyorsa, benden daha çok gezebiliyorsa o insanı kıskanıyorum. ne kadar uzağa gitmeyi başarmışsa o kadar kıskanıyorum. sırf bu yüzden özellikle yaz aylarında sosyal medyadan uzak durmaya çalışıyorum.
  7. ben fyodor arkadasim lighthouse ile ders cikisi gizlice sinemaya geldik, ders erken bitti cok mutluyuz kips:*
  8. sözlük nick'imi değiştirmeyi çok istiyorum sözlük.^:baya baya çok^ çünkü hemen hemen her mecrada bu ismi kullanmışım anonim olarak, ve birine söylersem ya da ben olduğum anlaşılırsa hiç bir yerde anonimliğim kalmayacak.^::(^
  9. günaydın sözlük ahalisi. acısıyla tatlısıyla, güneşli bir yepyeni bir gün bizi bekliyor. kameranın bizden habersiz kayda aldığı sahneler misali, hayata karışıp akmalı, yaşamalı.
  10. 1 ay sonra her şey planladığa gibi gitmesse bok gibi bir yıl daha beni bekleyecek. bunu kaldırabilirmiyim ki?