1. göndereceğim sıkıcı mektupları okumak isteyenler olursa +1'imle desteklediğim etkinlik.
  2. saikini anlayamadığım platform.
  3. güzel benden de destek var mesaj kutum beklemekte ;)
  4. ne güzel bir platform düşünülmüş. doğrudan kurumsal iletişim bilgilerimi vererek katılmak istediğim platformdur: iletişim bilgilerim. hiç mesajla bilgi vermenize gerek yok, mektubunuza mutlaka cevap vermek isterim.
  5. geçen günlerde arayıp da bir türlü bulamadığım bu tarz bir platformu, yeni üye olduğum sözlükte bulmak çok güzel oldu.

    mektup bekler / gönderebilirim. dert dinler çözüm üretirim, arada da dert yanarım. iletişim için falan yeşillendirmeniz yeterli.
  6. 18inci girdi ile 19. girdi arasinda 13 ay var. yukaridakilerden kac kisi mektuplasti acaba, hala mektuplasan var mi merak ettim. herkes "ay ben bayilirim" demis. sadece bunu soyleyenler mektuplastiysa bile guzel. ama is icraate gelince bir a4 bulup yazmak, kirtasiyeye ugrayip zarf almak, ptt subesine gidip sira beklemek??? kim yapti bunlari.?
  7. küfre karşı olmayan canı sıkılan mektup yazmayı seven kişilere selam. çok iyi mektup yazarım dermişim. çok severim. mektup isteyen yazarlar özel mesaj yazabilir cevap verecekler ise. cevap vermeseler de olur ama karşılıklı olunca mektup keyifli oluyor. tanımadığım birine mektup yazmak pek keyifli değil.
  8. oncelikle gecikmeden dolayı üzgünüm, sonralıkla bu cumartesi kura çekimi yapacağımızı bildirmek isterim. şayet katılmak isteyen başka youserlar varsa mesaj kutumu renklendirmeniz yeterli.
    r2-d2
  9. insanların ne kadar boş işlerle uğraştıklarını görmemizi sağlayan başlık. youreadsin efendisi mektup kardeşliği olsaymış bari diye düşünmeden edemediğim oluşum aynı zamanda.
    işin sırrı yalamakta sanırım zarfı yalamak yani yanlış anlaşılmasın.