1. ios için bir an önce çıkmasını istediğim uygulama. çok daha kullanışlı bir hale gelecektir.
  2. çıkmasını sabırsızlıkla beklediğimiz uygulama. ey teknik işlerden anlayan yazarlar bi el atın şu işe size zahmet. temennimiz siteden daha kullanışlı olması tabi.
  3. mobil versiyonun da oldukça iyi olmasına rağmen app store ve google play'de uygulaması olması kullanımı da çok ciddi artıracaktır diye tahmin ediyorum.
  4. sitenin tasarım olarak gayet kullanışlı olmasına rağmen, günümüzde insanların tercih ettiği en yaygın seceneklerden biri olan app'lerden birisini, youreads olarak görmek bizleri mutlu eder.
    muro
  5. olmasi gerekendir. bir ricam var. baska sozluklerin dustugu hataya dusmeyin. lutfen
  6. bana gore mobil uygulama gayet guzel. app'e gerek yok. ancak yogun istek okursa tabi ki de talebe cevap vermek gerekiyor.
  7. mobil uygulamanın çok acil çıkartılması gerekiyor. kullanım oranını artıracaktır. hem ben hemde diğer yazarlarında aktif olarak kullanacağını düşünüyorum.
  8. sayın bilgi işlem müdürlüğü otu püsürü, hedeyi bödüyü engellemeseydi ben de bu siteye bilgisayarla girebilirdim.
    hayır, sitenin hiçbir falsosu da yok ki nesini engelliyorlar anlayamıyorum.

    bu yüzden de mobil bağlanıyorum. hal böyleyken bir uygulaması olursa youreads'in memnuniyetle kullanırım...

    rica: youreads'e telefondan girince ve müzik veya video başlıklarından herhangi birini açınca yukarıdaki hiçbir buton çalışmıyor, sayfayı başka sekmeden ve o başlıkların dışinda bir yerden açmak zorunda kalıyorum... lütfen bir düzenleme yapabilir misiniz?
  9. eğer site yazılım ekibi bir android uygulama çıkarmasa büyük ihtimalle kendi imkanlarımla bir uygulama yapacağım yakında. herkese duyrulur.

    tanım : olması gereken uygulama.
  10. ''kaç para ulan bi mobil uygulama?'' diye sordurtan uygulamadır.