1. cinsellik herkesin bildiği ama herkesin bilmiyormus gibi davrandığı enteresan bir alandir. anladigima göre moderasyon küfür duydugunda noluyoruz amk diyen komşu teyzeye benziyor. umarim yaniliyorumdur. çünkü mastürbasyon da sevdaya dahildir, seks de erken boşalma da. cakma sosyeteler gibi salaga yatmak pek anlamli degil.
    bunun dışında eger yönetim, oooo antonyo derdin ne senin ha, havasinda bir platform istiyorlarsa buna saygi duymak ve uymuyorsa gidilmek zorundadir.
  2. tüm yazarları tek tip yapmaya çalışan çok sıkıcı bir yönetim..
    bbs
  3. başka bir yazar hesabımla ilgili bir sıkıntıdan dolayı kendilerine ulaşmak istiyorum. buradan sesimi duysalar bari dediğim moderasyon.
  4. biraz şans vermek lazım. özellikle " her girilen entry başlıkla direkt ilgili olacak" meselesine çok takılıyorlar. rihanna başlığında limonlu kek tarifi veren yok ki. senden önce on sayfa yazılmışsa elbette arada yazılanlara da değineceksin. o zaman kimsenin yazdığını okumayalım. başlığa bakıp basalım fikrimizi çıkalım. bakınınız, bunlar yanlış.

    edit: şimdi o küçük kafan ne anladı da eksiledin bunu?
  5. kayıplarda olan moderasyondur. yanlış başlık (blues müzik !?), mükerrer entry ( #80650 , #80653 ), başlık birleştirilmesi ve yönlendirme yapılması (progresif rock, progressive rock) nefret söylemi (#81237) gibi konulardaki bildirilerimin hiçbirini kaale almamış moderasyondur.

    edit: bu entry'yi girdikten hemen sonra lelouch bilgilendirici bir mesaj attı ve yukarıdaki problemlerin çoğu giderildi. kendisine teşekkür ediyorum.
  6. formata uygun ve hakaret içermeyen eleştiri entry'mi 30 saniye içerisinde silen moderasyon. yasaklanan hesabımdaki entry'lerimi silme hakkımı elimden alan moderasyon.

    silinen entry:
    haksız bir şekilde hesabıma ceza verse de entrylerimi silme ve yedekleme hakkımı elimden alamayacak moderasyon. sesimi duyurana kadar yazacağım, bu olay çözüme kavuşmalı. önceki entry:

    maalesef kanzuk yönetimindeki ekşi sözlük moderasyonundan çok daha kötü bir moderasyonmuş. #81259 numaralı eleştiri entry'mden sonra, ne hikmetse bir sonraki entry'm için haksız yere 1 ay uzaklaştırma cezası aldım. ceza için yazılan mesaj şu:

    sürekli siyasi gerilim,...., lale.

    ..... kısımları hatırlayamadım.

    bir sözlükte moderatörlük yapan insanların en azından formata uygun bir şekilde uzaklaştırma cezası metni yazmalarını bekledim. dalga geçer şekilde, üstünlük taslayarak değil.

    eleştirime bilenip duygusal sebeplerle görevlerini kötüye kullanmamalarını beklerdim.

    silinen entry'min içeriği nefret söyleminde bulunan bir yazarın nick altına şunu yazmış olmam:
    ------------

    "#..... numaralı entry'sinde nefret söyleminde bulunmuş yazar."

    spoiler
    yazdığı entry'nin içeriği - saldırıyı düzenleyen teröristin ailesinin ahırda yaşadığını söyleyen entry
    spoiler

    ahır: . isim evcil büyükbaş hayvanların barındığı kapalı yer, hayvan damı.
    -------------

    hakaret yok, formata aykırı bir durum yok, ama moderatöre göre siyasi gerilim yaratmış. siyasi gerilimde (nasıl flu bir tanım bu!?) saygısız bir mesajla bir ay uzaklaştırma alma sebebim oldu.

    evet uzaklaştırılma gerekçesi bu. tabi bu saatten sonra buraya girmeyi, burada yazmayı düşünmüyorum. artık sadece yetkili kişilerden ilgili hesabımdaki entry'lerin yedeğini alıp, onları silmek için hesabına girme isteğimi iletiyorum. çünkü hiçbir ceza yazdıklarımın kullanım hakkımı elimden almamalı. sadece burada görünmelerini istemiyorum artık. hoşçakalın.
  7. beni saçma sapan şeyler yapmaya iten moderasyon.
    pan
  8. youreads moderasyonu gezi ruhundaki girimi hakaret nedeniyle silmiş. hakarette " göt kılı" yazdığım içinmiş. bak sen. ulan adamlar kendileri ağızlarıyla söylüyor biz göt kılıyız diye. ben olanı yazdım diye hakaret etmiş sayıldım. ayrıca bunu yazdığım kişi özelden arayan onca küfür etti. sözlük yönetimi şimdi bu kişiye yaptırımı ne olcak merak ediyorum.

    youreads kardeş böyle yaparak bizleri sözlükten sogutuyorsunuz. umarım bu son olur. yoksa yazdıklarımda silip gidicem.