1. kendilerini kaybetmişlerdir. üye banlayıp sebep bile belirtme lütfunda bulunmuyorlar. şimdi beyler, iyi hoş gülüyoruz eğleniyoruz, yazıp stres falan atıyoruz ama altı üstü 243 liralık site lan burası. isteyen alexa'dan falan hitine trafiğine rankine falan bakıp hesaplar. yani demem o ki beyim, havan kime?
  2. intihar eden kişi korkak mıdır, cesur mudur başlığına yazmış olduğum (bkz: entry soru başlığa cevap niteliğinde) şeklindeki bakınızlı entry'i "başlık ile alakasız entry" gerekçesi ile silmiş kişiler?

    yarım hoca dinden, yarım hekim candan eder.
    çok entelektüel insanlar, sözlük formatı falan, türkiye'de düzeni sağlamak için odtü'ye girip odtü'lere "akıllı olun!" diyen polis misali.
    maşallah.
    lsd
  3. tespit ettigi cinsiyetçi başlığı düzelterek doğru olanı yapan moderasyondur. amatör olabilirler şimdilik ya da öyle anılabilirler belki. ama amatör olmadan profesyonel olunmaz.
  4. burası bir platform.

    gerçek hayat değil yani.

    herkes istediğini haykırmakta özgür müdür?

    sadece adı "sosyal" olan bir platformda, tıpkı emek verilip hazırlanan bir yemek, bir program, bir film gibi gereksiz malzemelerin çıkartılması gerekir. yoksa yemeği bok, programı alt üst, filmi de piç eder o gereksiz malzemeler.

    bu nedenle daha çooook insanı tamamen uçurmaları gerekir... yahut "kendi gibi olanı koruyorlar anlaşıldııı" denmesine içerlememelidirler. çünkü bulabilecekleri bir orta yolun olmadığı aşikardır.

    edit akbayram: imla
  5. başlık taşıma işinde gerçekten çok kötüler. anlamı o kadar değiştiriyorlar ki. mesela ben kadınları çekici yapan detaylar diye başlık açsam önce "karşı cinsi çekici yapan detaylar" ardından " insanları çekici yapan detaylar" diye taşıyorlar. yahu bunların hepsi aynı anlama mı geliyor. ilk başlığa yorum yapsa adam atıyorum "memeleri" diye. başlık taşıması sonucu insanı çekici yapıyor anlamı çıkıyor.
  6. bakındım ama bir isim listelerini göremedim. malum yeniyiz sormak istediğimiz sorular için kime ulaşabiliriz? örneğin hatalı açtığımız başlığı silmeyi bulmadım bir türlü. yetkili abiler kimler burada?

    edit: sayfanın altındaymış.
  7. karın ağrısı başlığına yazdığım (bkz: kadın) bakınızımı kural 2'ye istinaden silen ekip.

    neymiş efendim, tek başına başlıkla ilgili anlam ifade etmeliymiş yorumum. siz anlamıyorsanız ben ne yapabilirim?

    okuduğunuzu anlamıyorsanız yapmayın kardeşim bu işi. bırakın anlayanlar gelsin yapsın...
    trk
  8. hem boş yere başlık silip hem de mod akışında göstermiyorlar. hani şeffaf bizdik ?
  9. içinde türkçe bilmediklerinden emin olduğum kişiler barındıran moderasyon.

    bir entryde ''cahil'' kelimesi geçiyor diye entrymi silmiş. neden ise hakaret.

    türk dil kurumu tanımı.
    cahil
    sıfat (ca:hil) arapça cāhil
    1. sıfat öğrenim görmemiş, okumamış
    2. belli bir konuda yeterli bilgisi olmayan
    3. deneysiz, genç, toy (delikanlı veya kız)

    bunun neresinde hakaret var cahil moderasyon üyesi. buradaki cahil belli konuda yeterli bilgisi olmayan anlamında kullanılmıştır. o konu ise türkçe.
  10. konuları sakin sakin tartışmak yerine kavga etmeliyiz.işte o zaman insan oluruz.insan olmak budur.bazı küfürlere de izin verilebilir kavgalara tat vermesi için.bir düşünün bakalım yarın kararınızı resmi gazetede yayınlarsınız.