1. neden küfürlü yorumları sildiklerini anlamadığım moderasyon. şahısa olmadıktan sonra küfür kültürümüzün bir parçasıdır. pembe sıçan arkadaşlar sevmezler böyle şeyleri ama biz bu coğrafyada doğduk büyüdük amina koyayim. ne yapalim şimdi biz pembe siçamiyoruz diye yorum yazmayalim mi.
  2. açıkçası silinmesi de başka insanların özgürlüğünü kısıtlamak olacaktır (evet biz rahatsız olmuyoruz).

    küfür içeren yorumları göster/gösterme gibi bir seçenek çok daha demokratik olabilir.
  3. küfür konusunda desteklediğim moderasyondur.

    küfür etmek, bağırmak, sesini yükseltmek ucuz malı satma çabasıdır kannatimce. siz hiç "altına gel altının iyisi burada" diye bağıran bir kuyumcu gördünüz mü?

    yazısı değerli yazar fısıldasada olur, onu herkes duyar.
  4. onu bunu bilmem ama sözlüğe troller dadandı. trollerle mücadele etmeli(ler) bence.
  5. küfür yeri geldiğinde başka hiç bir kelimenin yapamadığı anlatımı,ifadeyi aksettirir okuyana ve duyana. küfür bazen kelimelere dökülemeyen,bazen kitaplara sığmayacak isyanı anlatır bir çırpıda,kimi zaman karşıdakinin neşesini bile aksettirir başka hiç bir tavrın aksettiremeyeceği gibi.
    küfür bazı insanlar her ne kadar inkar etse de kültürümüzün bir parçasıdır.dilimizin bir parçasıdır ve halen sokakta yaşamaktadır ve asla da yok olmayacaktır.
    küfür konusunda hoşgörü lütfen.
  6. küfür neyse de bir ukde şeysi getirseniz. moderasyona mı nereye denir bilemedim. ama getirin. başlıklarda da artış olur. sitenin amacına tersse de biri bilgilendirsin bu konuda.
    sezgi
  7. what's eating gilbert grap filminin altına yaptığım "o yaşta o yetenek, sen muazzam bir detaysın di caprio..." yorumumu "başlık altında mesajlaşılmaz" bahanesiyle silmiş.ne yaptım ben di caprio ya mesaj mı attım.akşamdan kalma falansınız herhalde yorumun silinmesi umurumda değil ama saçma bir bahanesiyle silinmesini anlamıyorum.
  8. afedersiniz ama ne bok yediklerini kendileri bile bilmiyor. ekşi sözlüğü falan eleştiriyorlar ama kriz yönetiminde sedat kapanoğlu'nun eline su dökemezler. ekşi sözlük kurulmadan önce tanıyorum bu kişiyi hayatta tek başarılı olduğu konu kriz yönetmektir. kaç isyan çıktı ekşi sözlüğün ilk yıllarında. ne kafasına göre entry sildi ne ne kadar kızgın olursa olsun kaliteli yazarları kaybetmedi. tabii bu anlattıklarım sözlükte bir avuç insan yazarken geçerliydi. tıpkı burası gibiyken yani.

    sonra sözlüğü güçlenince yavaş yavaş isyancıları sözlüğe zarar verenleri uzaklaştırdı ama sabırla hiç acele etmeden. sonra ekşi sözlük ekşi sözlük oldu.

    bugün bir yazar tanımasam da sanırım sözlüğe katkı yapan bir yazarın nickaltına bir fake hesap orospu yurtdışında gezmek istiyor yazıyor. karşılıklı atışma sonucunda trollün ve yazarın entryleri siliniyor. yazarda sikerim böyle işi diye gidiyor.

    bu nedir beceriksizliktir. verin bana yetki bu sözlüğü adam edeyim. ilk işim moderasyonluk yapan bu kişileri sözlükten uçurmak olur. vizyonu olmayan bir moderasyon.
  9. kurallara uygun yazdığım ve hkaret etmediğim entryleri ısrarla silen moderasyon. taraf tutuyorlar. lale olabilirm.
  10. yeminli mali müşavirin kafasında ekmek kırdırması başlığı tamamen silindi.
    ruhsuzkozmonot 08 eki 2016 20:37

    ya arkadaş hiçbir neden belirtmeden başlık uçurmak nedir bunun nesi vardı da sildiniz.
    kafalarına göre yorum silip duruyorlar bu ne baskıcı, sansürcü zihniyet böyle insan şaşırıyor. dikatatörlere rahmet okutturursunuz yeminle.