1. iki üç gündür gördüğüm garip kavgalar.

    bir insanın kaliteli olup olmadığına kavga ederken ki davranışlarına bakarak karar veririm. size verdiğim not maalesef sıfır. oturun.

    başlığı savaş diye açtım ama bu kavga bile değil. ergenlerin ''annem senin anneni genelevde görmüş'' kavgası boyutunda kalitesiz.
  2. con asciya, asci bahcivana, bahcivan sofore, sofor usaga, sonra hepsi kilife ozetinde bir savastir. arada goygoycular da kaynadi tabii.
  3. sonunda youserların kazanacağı savaştır. diğerlerinin hiç şansı yok
  4. akıllara franz kafka'nın şu sözünü getirmiştir: “beyinlerimiz savaşsın isterdim; ama görüyorum ki silahsızsınız bayım.”
  5. arkadaş, yine aksiyonu kaçırmışız... biri de bana sataşsın da 3. cepheyi açalım. bu arada eflak boğdan'a takviye asker yollarsanız sevinirim.
  6. hangi çılgın bana savaş açacakmış, şaşarım!

    gerek yok bunlara zaten şahsıma karşı cesaret de etmeyin...
  7. arkadaş burası sadece bir sözlük.siz niye bu kadar abartıyorsunuz anlamadım ki.ilk defa bir sözlüğe üye olup buraya geldim ama burada entrikanın bini bir para.
    saçma sapan bir şekilde tribe girip kendini gidik yapanlar sonra geri dönüp bakayım gittiğimi farkettiler mi diye nick altı yorumları takip edenler. daha önce trollük adı altında yazdıklarını silip başka bir trollük peşinde koşanlar falan. ne yapıyorsunuz aga siz hayırdır.
    haberiniz mi yok bilmiyorum ama insanların gündemi başka siz neyin peşindesiniz bi deyiverin hele.
    zepur
  8. barış, barış! ^: bunu bile dedirttiniz ya bana, yazıklar olsun^

    tanım: içimizdeki hainleri ortaya çıkartmıştır.
  9. çocuklarımızı pistten alalım insanları rahatsız etmeyelim. herkes kavgasını yorumun altındaki mesaj kutucuğuna tıklayarak halletsin.