1. La vita e bella ile maçımız az sonra başlıyor. Link gelecektir.

    http://lichess.org/HZSOKi2X

    la vita'ya teşekkür ederim. denk bir mücadeleydi, o da farkında olacak ki sarıyer ile boluspor gibiydik.
    ancak Barcelona real madrid gibi rakiplerimiz var. hakkımıza hayırlısı olsun.
  2. biberbey ile maçımız başladı.

    edit: kendisine oyun için teşekkür ediyorum.
    ulgan
  3. d5 piyonunu almadığımı farkettiğim an başka hamle yapmış bulundum. oyunu da o an verdiğimi düşündüm. inanç biterse maçı kazanmak imkansızlaşıyor. çok kötü bir oyun çıkardım. oyun veziri vermeden önce kopmuştu aslında. erken kopan oyunlarda oyunu terk et seçeneği rakibe saygısızlık olduğunu düşünüyorum. opethian'a teşekkür ediyorum. el sıkışıp tamamladık yine de. lig'de her ne kadar son sıralarda yer alsam da oldukça keyif alıyorum.
  4. işte dünyanın en iyi ligi .
    bazı oyuncuların ayrılıkları ile sıkıcı olsa da yine de zevk aldığım bir lig bitmesini dört gözle bekliyorum ki son 4 ile final maçlarında karşılaşalım çok daha eğlenceli geçer. şu yakgul'da bir kaybetmedi be ilk haftada yenildim artık birinciliği bırakmaz :)
  5. ne kadar nezih bir ortam yarattığımızı bir kez daha anladığım lig.

    satranç dışına çıktığımızda oluyor elbet ama yine de doyurucu genel kültürü destekleyici konular oluyor. ülkeler coğrafyasından tutun da mühendisliğe, edebiyata pek çok mevzuya giriyoruz.

    gruptaki abilerin gençlere yol göstermesiyse paha biçilemez. :)
  6. selamlar! çok uzun bir süre başlığa yorum atılmadı hala çeyrek final rosky vs opethian maçı var. oynamışlardı ama opethian üstün olduğu halde maçı bırakmıştı. ben ise yarı finalde isd ile eşleştim. yarı final maçlarına ne zaman başlayacağız? buda bir cevapsız soru.
    her gün başlığa bakıyorum "yorum şimdi gelecek aha şimdi gelir" diye ama gelen yok. :'(