1. ne güzel bir ortam, tertemiz bir sayfa. herkese selam çoook hoşgeldim. kitap, müzik vs kategori halinde ayrılması çok hoş olmuş emeği geçen herkese teşekkürler.
  2. @karanfil devrimi, ben ortalamayı tek başıma düşürüyorum :p
  3. süleyman demirel takvimine göre genç olduğumu öğrendim. zira o yıllarda mavi önlük, beyaz yakalıydım. en son burçlar yer değiştiğinde bu kadar sevinmiştim, oh.
  4. madem ki kriter demirel, ilk kez milletvekili seçildiğinde iki buçuk yaşındaymışım.
  5. babamın üstten basık toyotasında (bilen bilir o modeli) dinlediğimiz lacivert kasete düştüm. bir yandan "kar yağıyor sokaklarda üşürsün" diyorum, bir yandan "adamın sesi ne yumuşakmış, sigaradan uyuşturucudan ne hale gelmiş" diyorum, sonra "la acaba bu herif yandaş oldu diye mi iyi gelmiyor sesi bana"... kafam güzel mi ne?
  6. maaşı dolarla mı alıyoz son sigara?:) fırsat buldukça yazılarımın devamı gelecek, çok teşekkür ederim. sayın dolar size de söyleyeceklerim var:)

    yılanoğlu, gece hiç yatar mı yatmaz mı?
    sabah erken kalkar mı kalkmaz mı?
    gün içi rekor kırar mı kırmaz mı?
    keyif naraları atar mı atmaz mı?

    gariban, kör karanlıkta işe kalkar mı kalkmaz mı?
    kura bakıp bir sigara daha yakar mı yakmaz mı?
    lanet edip böyle ekonomiye sokar mı sokmaz mı?
    ay başı cebi dolar mı dolmaz mı? dolar mı?
  7. madem süleyman demirelin cumhurbaşkanlığına seçilme anılarımızı paylaşıyoruz…
    süleyman demirel’in 9. cumhurbaşkanı seçildiği gün, üniversite üçünü sınıfta arkadaşımın evinde sınava çalışıyordum. ;)
  8. gerçekten, bizim için mit olan bir şeyi, bir efsaneyi şakkadanak çıkartıp fotoğrafını ortalara koyuyorsun vicious circle. gerçekten harikasın ya:D
    ilgili konu kırkyama, ilgili fotoğraf https://ibb.co/BCFt3KV
  9. iç dökme başlığına yazmak istemedim. gerçek iç dökme olacak mı bilmiyorum. @hero, işler başımdan aşkın, kedoşlardan biri hasta, kuzenim hafta sonu buradaydı kızıyla birlikte, dötüm yer görmedi. bilgisayar başına geçince de iş yaptım ve dikkatim dağılmasın diye açmadım hiç burayı.

    ayrıca kuzum sen evdeki deftere yazarsan, biz okuyamayız. ^..^

    burada 1-2 kişi bile okuyorsa benim için sorun değil. insanlar okusun diye yazmıyorum ben. kafam dağılsın, azıcık bilgi tazeleyeyim, sevdiğim şeyler hakkında araştırma yapayım diye yazıyorum.
  10. iç sesimle skeçler oynuyor, filmler çekiyorum. bazen görüntülü, bazen görüntüsüz... şu an iç sesim; bakan istifa etti, dolar kaç kaç para oldu diye üzerimde baskı kurup, haberleri takip etmem için baskı kuruyor.
    sonra bir diğeri, amaaan, son sigara nikolayın yazısını oku, okumalısın. okumak için en güzel zaman, sabah saatleri.. okumak için bu zamanları sakın kaçırma diyor.
    omuzun üzerindeki kötü melek, iyi melek kavgası da bizim iç sesimiz galiba:))
    eline sağlık nikolay çok güzel bir yazı, devamını merak etmekteyiz.