1. çok itici bulduğum durumdur.

    gelişen teknoloji ve bunun paralelliğinde gelişen sosyal medyayla insanların kimlik arayışı ön plana çıkmıştır. sanallık perdesiyle insanların kendini bir ideolojiye bir düşünceye ya da bir topluma ait hissetme ihtiyacı internet üzerinden devam etmektedir ve açıkcası bu sitede bunun olmaması taraftarıyım.

    bööööööö
    kup
  2. kendimi büyük bir ailede hissetmemi sağladığını söyleyebilirim. itici bulanların ise gereksiz bir kasıntılık taşıdığını söyleyebilirim. ayrıyeten galatasaray taraftarıyım.
    duras
  3. ne yalan söyleyeyim bana da itici geliyor. her seferinde "loser" diye okuyorum , çok hoş olmuyor.
  4. en nihayetinde bu da bir akım.
    gag sitelerinde gagger, bloglarlarda blogger, ekşide suser vsvsvs.
    bir aidiyet ya da kimlik istiyor insanlar demek ki.
    isteyen kendisine istediğini kimliği oluştursun. ne olacak, ne zararı var ?

    "sanallık perdesiyle kendini bir ideolojiye bir düşünceye ya da bir topluma ait hissetme ihtiyacı"n yoksa kendine sakla.
    tamam sen farklı ya da bu konuları aşmış olabilirsin. ne diye dayatıyorsun başkalarına. insanlar böyle daha mutlu demek ki.
    yalan
  5. yazarken kafam karışıyor benim, önce -user yazıp sonra başına yo- ekliyorum. sonra harcadığım çabaya bakıp eğleniyorum, silip yerine ''yazar'' yazıyorum.

    (bkz: bir genç curateipsumun gizli defteri)
  6. böyle bi' altkültür oluşturma çabaları, efendime söyleyeyim, "biz-onlar" şeyleri... yukarılarda da değinmişler: itici bu. sonradan/kendiliğinden oluşmamışsa daha itici. admin siteyi açıyor ve "üyelere de youser deriz hınamına" diyor. bak işte
    yok