1. sözlükte ilk dikkatimi çeken konulardan biri olmuştur. dünün en beğenilen yorumlarındaki rakamlar dahi hazin derecelerde küçük. kullanıcılar arası etkileşimin daha fazla olması yahut en azından kullanıcıları buna teşvik edecek türden bir adım atılması gerektiğini düşünüyorum. kişinin okunduğunu ve beğenildiğini hissetmesi, bu minvalde bir mecra için son derece önemli bana kalırsa.
  2. aslında durumun brğeni pintiliği olduğunu dusunmuyorum.
    kaygım daha cok iletilerin "okunmadığı" meselesinde.

    eskisi gibi degil buralar kalabaliklastik yogun bir akış var sol framede. her basliga bir anda yapilan yorum sayisi fazla. bu yuzden bir cok iletinin atlandigini okunmadigini dusunuyorum.

    uzun bir ileti yaziyorsunuz bir basliga gerek tanimlayici bilgi gerekse yoruma dayali bir ileti; ama birkac dakika icinde ikinci sayfaya dusuyor bile. okunsa bir oylama gelir ama olumlu ama olumsuz biliyorsunuz ama hicbir oy gelmiyor.
    bu durum da gidişat yonunde beni endişelendiriyor. bunu inkar edemem.

    anket basliklarinin okunup okunmadigi konusunu ise ayrica uzun uzun yazdigimdan burda buna deginmiyorum bile.
  3. beğeni butonlarının -özellikle mobil için- oldukça küçük olduğunu ve yerlerinin çok uygun olmadığını düşünüyorum. bunlar da birer etkendir bana göre.
  4. beğeni ikonlarının sevimsiz olması ile ilgili de olabilir.
  5. beğeni değil favori pintiliğidir.
    çünkü ortada beğeni sayısı sayısı yok.
  6. bende olmayandir :)
    seri okuyup seri begeniyorum, "soguyarak gel sampiyon" diye uyariyor beni sevimli sevimli :)
    o zaman ben de okumaya devam ediyorum, ama begenmeye devam edemiyorum, uzgunum :(
    bu da listemde dursun, geri donup okurum dediklerimi de favoriliyorum..
    aslinda ben begenme ve favori arasindaki farki da anlamis degilim, bilenler allandirirsa sevinirim ;)
  7. beğendim butonunun facebook'taki like butonuna benzemesinden kaynaklı da olabilir.
  8. beğeni butonunun tıklandıktan sonra, entry'nin beğenildiğine dair farklı bir görünüme kavuşmaması, daha önceden beğendiğimiz bir entry için tekrar beğendiğimizde bunu zaten beğenmiş olduğumuzun belirtilmemesi, entry'lerdeki beğeni sayılarının gösterilmemesi youser'ların gözünde bu butonları arka plana itmiştir, itibarsızlaştırmıştır.
  9. ilgi arsızı youserların zoruna giden olay. ne var yani yazdıkların beğenilmiyorsa? ''ayy ne yazsam da beğenileri toplasam'' kaygısı çok samimiyetsiz geliyor bana.
  10. malum yerin tabiri ile "debe'ye girme" amacım yok... burası bir fikir beyan yeri ve beğenen beğenmeyen olabilir dediklerimi...

    evet müşkülpesent bir site burası, ben de şahane değilim. sonuç çok da önemli değil bu durum. ama illa beğeniyorsanız çekinmeyin, beğenin...