1. arabanın altında kaldım, bir şey olmadı. normal kalktim evime geldim. şaşkınım.
  2. saat akşam 10 civarı yollar tenhalaşmış, yağmur da var zaten. başım yerde yürürken karşıdan gülüşme sesleri duydum kaldırdım kafamı baktım karşıdan 50 li yaşlarda bir çift. el ele tutuşmuşlar, bir şemsiyenin altına girmişler. birbirlerini güldürerek yürüyorlar o yağmurda ama görseniz nasıl tatlılar. sadece onları görmek bile bu karamsar geceyi aydınlatmaya yetti :)
  3. herkes işe giderken, uyuyabilme lüksü...
    herkes işteyken camdan dışarıyı seyrederek kahvaltı yapacak olmanın, hatta bunu düşünerek uyumanın keyfi...
    hayatta ilk defa acelesi olmadan yaşamanın hazzı...
  4. güya bana yardım eden ama aksine zarar veren tüm kişilere rağmen artık bir tarihim var:

    30.04.2017 pazar, saat:13:45

    insan evleneceği için mutlu olur mu demeyin, oluyormuş.
  5. her şeyi uzakta bıraktığımız gibi, kafamızda resmi kaldığı gibi bulacağız sanırız.

    kimi zaman öyle olmuyor işte. peder beyin kalbi öyle kalmadı mesela. ama bugün sabah yapılan müdahale güzel geçti. mutluyum.
  6. bugün ilkeli olmanın, doğru olduğuna inandığın ve mücadele etmekten asla vazgeçmediğin fikirler için ödettirilen bedellerin insanı acıtmak, üzmek ve korkutmaktan ziyade daha mücadeleci hale getirdiğini ve bundan da gurur duymana sebep olduğunu yaşayarak yeniden öğrendim... çünkü "namuslular da namussuzlar kadar cesur olmalı" öyle değil mi?
  7. Güzelliğine sol böbreğimi verebileceğim bir kolye :') üstelik sevdiğimden
  8. "koluna girebilir miyim ?"
  9. bugün uzun zamandır oynatmak istediğim dnd 5e oyunumu tamamen tanımadığım insanlardan oluşan bir gruba oynatarak, beğenilerine sundum. aldığım geri dönüşler çok güzel oldu. hatta bu oyunu uzun soluklu oynamak istediklerini söylediler. devamı nasıl gelecek bilmiyorum ama en sonunda hikayemi ileriye taşıma adına müspet yönde bir adım atabildiğim için mutlu hissediyorum :)
  10. bütün yıl boyunca yeşil çay kutusunda biriktirdiğim bozuklukları taksiciye vermek ve üstü kalsın demek. adam o kadar şaşırdı ki dövmeye fırsat bulamadı :)