1. bugün de bir sebep bulamadık hamdolsun.
    wtf
  2. çay
  3. rüyamda yemek yiyordum karnını doyurmak için yenen alalade bi yemek değil rüyanın odak noktası yemekti. ne olduğunu hatırlamıyorum ama çok keyifle yedim, hatırlarsam yapıcam yemeği.

    şu güzelliğe bakar mısınız hem uyuyorum hem yemek yiyorum hem kilo almıyorum... rüya gibi ki zaten rüya bunu daha sık yapmalıyım...
  4. muhasebe müdürünün telefonda 7 yaşında ki kızına şiir okuması.

    şehrin ortasında yolun kenarında ki küçük yeşillik bir alanda duyduğum cır cır böceklerinin sesi.
  5. senelerce bu dünyaya çocuk getirmenin gereksizliği ,zorluğu ,bilmem nesi hakkında atıp tuttum '' bu pislik götüren yere çocuk getircez de napcaz yeaa '' deyip durdum ,çok da sabit idim bu tutumda. son üç buçuk aydır ağzımdan kelebek çıkaran şey oldu ,bi bebek olacak. şimdi düşünüyorum da zordur ,zor olmalı yani ama insanlık adına bir şeyler yapan bir insanı ben yetiştirebilirim diyorum. kuşların üstüne konduğunu hayal ediyorum ve bu hayallerim de bu günahkar dünya da çok da zararlı şeyler olmadığını düşünüyorum. kişiler ,fikirler ,yorumlar ,şartlar sanıyorum ki değişken öncesin de korkup kaçtığım şey ,bugün mutluluk sebebim oldu.
  6. bugün uzun zamandır oynatmak istediğim dnd 5e oyunumu tamamen tanımadığım insanlardan oluşan bir gruba oynatarak, beğenilerine sundum. aldığım geri dönüşler çok güzel oldu. hatta bu oyunu uzun soluklu oynamak istediklerini söylediler. devamı nasıl gelecek bilmiyorum ama en sonunda hikayemi ileriye taşıma adına müspet yönde bir adım atabildiğim için mutlu hissediyorum :)
  7. tavşan. evet bir adet tavşan.

    oturduğumuz sitenin yan tarafı hafif ağaçlık bir yer. sonradan ağaçlandırıldı bir kısmı hatta. ama arada keklik görüyordum sabah erken saatlerde.

    bugün bi baktım bir tane tavşan hopluyor zıplıyor. epeyde büyük. bende mutlu mutlu izledim onu :))
  8. telefon çalıyor. sevdiğim arıyor. açtığım anda seni çok seviyorum diyor. bana yeter sözlük. daha ne isteyim ben
  9. 6 yaşında bir kız çocuğuyla iki saat kesintisiz evcilik oynamak. onun hem oyuncu, hem senarist, hem yönetmen olmasını; ben verdiği suflenin dışına çıkınca kıkır kıkır gülmesini izlemek. yan etkisiz antidepresan.