1. cesaretimi geçmişimden toplayıp 2005 yılından bir Dominique Appia röprödüksiyonuylakendimi aranızda görmekten kıvanç duyarım.
    çok çizerim lakin paylaşmaktan da bir o kadar çekinirim. malum, yapıcılıktan yoksun eleştiri bizim işimiz. küçükken çizdiğim ve orijinallikten bir o kadar yoksun bu mini eser ile kendimi garanti altına aldım. çok da iyi oldu. paylaştıklarınızın beni paylaşıma yöneltmesi daha da iyi oldu.
  2. Son zamanlarda bu başlığı canlandıran, güzel eserler veren yazar arkadaş kadar olmasa da, zamanında daha doğrusu boş vakitlerimde bende bir şeyler yapmaya çalışıyorum..

    çirkinlik abidesi
    sekiz
  3. sanat be sanat

    piyasaya iddialı bir giriş yaptım.^:swh^ ilk kez paintte bir şey çizmeye başlayıp sonunu getirebildim, gurur duyuyorum kendimle.
  4. biraz reklamımızı yapalım. buradan resmine, buradan videosuna ulaşabilirsiniz.
    sde
  5. paint kullanırken çizdiklerimi paylaşmaya devam edeceğim, bilindik karakterleri çizmek eğlenceli geldi. (bu sefer surat ifadeleri biraz enteresan oldu ama.)

    orada ne olduğu hiç belli olmayabilecek iki karakter var, biri jonathan livingston diğeri chucky. bir de izlemeyenlerin tanımayacağı son goku'dan bahsetmiş olayım.

    2-C sınıfından willemcarter bildirdi.

    d1: harry'nin cübbesinin arkasını çizmeyi unutmuşum, düzenledim yayınladım.