1. "sen sayfaları yanmış bir romansın, ben ise hiç bıkmadan o kül olmuş sayfalara dokunup seni anlamaya çalışan kızım." dediler. yutkunamadım.
  2. "asıl güzel kelimeler senin karşında yaratılacak." demişti, tanıdığım en iyi şiir yazan insan.
  3. bazen kafa karıştırıcı olabilir.

    - oo alper kamu sen ne kadar güzel olmuşsun görmeyeli.
    + güzel mi ?
    - pardon yakışıklı diyecektim..
  4. saçlarım yüzünden beni kadın zanneden başka bir kadın -arkamdan seslenmişti de- bana kadın olmadığımı anladığında "pardon, saçlarınız çok güzel de..." dedi geçen hafta.(*:swh)
  5. "küçükken herkesin uyuduğu erken saatte izlediğim çizgi filmlerdeki periler gibisin; parmağını şöyle bir gezdiriyorsun etrafında her şey canlanıyor güzelleniyor, hayat veriyorsun minnacık parmaklarınla".

    şimdi bunu diyen insan sevilmez de napılır.
  6. (at demin o'clock)

    * çok şahane gözlerin var,rengi hele
    - ay çok teşekkür ederim, iltifat ediyorsunuz,o sizin hoşluğunuz
    * hayır canım iltifat değil, bayıldım, kıçını kaşı da nazar etmiyim.

    hamiş: tamam beee ,söyleyen kadındı! kadın kadına daha zor söyler üstelik güzel bir şeyler tamam mı! hem heriflerin de aynı şeyi düşündüğünü ben biliyorum ama onlar dillendirmiyorlar böyle, biliyorlar söyleseler ben masamdan üstlerine uçarım,o mağaza samanlık olur, akabinde seyran olur,fonda birden bire kenny g. çalmaya başlar, sonra herif sorar "multi biz şimdi neyiz?" ,ben derim "bak seninle ilgisi yok, benim kafam çok karışık, sen çok iyi birisin..." sonra ağlayarak çıkacak sokağa dal daşşak,küfredecek,neymiş "multi beni iğfal etti..." ne gerek var, ben sizi düşünüyorum.

    edit: hassas ciltler için derinlemesine sözcük değişikliği.
  7. işten çıkarılan bir arkadaşımın işyerinde hallolması gereken birkaç mevzusu vardı, tabi gelmek istemiyor doğal olarak. yardımcı oldum.

    benden on beş yaş büyük adam
    'iyi ki varsın' dedi.

    gideni, düşeni kimse umursamıyor.
    hem mutlu oldum, hem hüzünlendim.
    yalan
  8. "yürüyen merdivenlerin üzerine korkusuzca giden erkeğim!"

    evet, benim hatunun türlü türlü huyu var. mesela yürüyen merdivenlerden korkar, otobüste yol tutar, fazla su da içmez. ben de bunları pek çok insan gibi normal şekilde yapınca hatun kendinden geçiyor. :)

    böyle iltifatları alınca da insan bir garip oluyor hani kendimi orta çağda yel değirmenlerine savaş açmış don kişot gibi hissediyorum.

    güncelleme: lan şimdi düşündüm de kız herhalde elindeki malzemeyi biliyor, övmek için kendine böyle saçma sapan şeyler buluyor. yazık lan, kıza da bana da.
  9. "onları boşver ben sana bakıyorum"

    iltifat değil iltifatımsı ama mutlu etti (: