1. işim ilk kez bu kadar anlamsız geliyor, çalışmak istemiyorum.
    sanki hayatımın geri kalanını istediğim gibi yaşamak için şu aralar bir şey yapmam gerekiyor ama ne olduğunu, ne yapabileceğimi bilemiyorum.
  2. kötü bir rüyadan uyanmış gerçek olsaydı napardım lan ben diye düşünceli bir şekilde kahvaltı yapıyor ruh halindeyim
  3. günlerdir bitmek bilmeyen kabustaymışım gibi hissediyorum.
  4. kesinlikle umutsuz sürekli devam eden kabus gibi günler ile artık daha neler olacağını bekler gibiyim.
    ashes
  5. darbe denilen şeyin siyasetin (özellikle 3. dünya ülkeleri için) bir gerçeği olduğunu hiç düşünmemiş, üzerinde durmamıştım. "böyle darbe mi olur lan?" söylentilerinden sonra açtım mehmet ali birandın sunduğu 12 mart, 12 eylül ayrıca 60 darbesını 20 saat izledim. aynı zamanda facebooktan bir arkadasımla izlediğim belgesellerin muhabbetini yapıyoruz. ertesi sabah kalktığımda güvende olmadığım hissine kapıldım. talat aydemiri, kenan evreni, muhsin baturu düşündüm. darbeyi, kanı ve iktidar oyunlarında insan hayatının ve insanın değersizliğini iliklerime kadar hissettim. evet çoğumuz böyle olduğunu düşünüyoruzdur ama hissetmek farklı. ve bu zamanla yerini paranoyaya bıraktı. korkuyorum.
  6. kimsenin beni zerre umursamamasına rağmen umursanıyorum gibi davranılıyor. onlar için tek anlamım yanlarında birinin olması, yalnızlıklarını gidermem. evcil hayvanların bile yapabileceği bir görevi üstleniyorum resmen. arada insan olmanın farklarını hissettiren çok az kişi var. ve o kişiler dışında evrendeki her atomdan tek tek nefret ediyorum. ne istediğim sorulmuyor sonra neden istemedin deniyor, benimle yapılan planlar hiç yapılmamış gibi davranılıyor. karşı çıktığım bir şeyin sebebi asla sorulmuyor ve dediklerim dinlenilmiyor. hatta ara ara salakmışım gibi davranılıyor. bense tüm bunlardan uzaklaşıp kendi kendime gitar çalıp şarkılar söylemek, bir şeyler çizmek bir şeyler yazmak istiyorum. sadece beni umursayan insanlar için. başka kimse için değil. bir insan, siz ne yaparsanız yapın hayatınızda olmaya devam edecek diye istediğinizi yapamazsınız. bunun farkına varın. kendinizi değerli görmekten vazgeçin. nezaketen bile gülümsemeyi canım istemiyor.
    jimi
  7. allahım sen benimle ta.ak mı geçiyosun.
    tam bişey düşünüyorum karar veriyorum daha irademi sınayacak süre geçmeden bi umut veriyosun. umarım g.tümde patlamaz bu umutlar ..
    wtf
  8. suyun altında nefesini tutma yarışı varya onun gibi hissediyorum insanlarla iletişim halinde olduğum zamanlar aklıma bu geliyor kim daha güçlü ise
  9. kendimi çok yüksek bi binadan atmış da ölmemiş gibiyim