1. merve çağıran
  2. lisede arkadaşlarım bana türkan diye seslenirdi, ailem de türkan şoraya benzetiyor ama her beyaz tenli siyah saçlı kadın türkan şoray mı sorusu kulaklarımda çınlıyor her defasında. şimdilerde de (bkz: marina and the diamonds)
  3. otuzlu yaşlarının sonlarında bir kadın, belki daha da yaşlı olabilir, genç görünüyordu, kalabalık bir alışveriş merkezinin ortasında telefonumu kurcalarken yanıma geldi, yer sordu, yanıtladıktan sonra teşekkür edip uzaklaştı, otuz saniye geçmeden; "ya kusura bakma söylemeden geçemeyeceğim sen tom cruise’a ne kadar çok benziyorsun" diyerek geri döndü, başımı kaldırdım, gülümsedim, teşekkür ettim ve yoluna devam etti.

    not; bence benzemiyorum olum, alakam yok.
  4. gençliğimde dicaprio'yu bana benzetirlerdi. sizin anlayacağınız bana dicaprio'ya benziyorsun diyemezlerdi. o yerli dicaprio denilen sonradan bazı sıkıntılar yaşayan çocukla bir yerlerde karşılaşmıştık. gelip gidip bana bakıyordu. 1 gelip baktı, 2 gelip baktı...sonra arkasını dönüp bir daha baktı. ne bakıyorsun lem medya maymunu dedim. sen benden uzunsun abi dedi gitti.

    artık pek rijit değilim. nadir de olsa tek tük dicaprio'ya benziyorsun abi diyenler çıkıyor. tabii dicaprio'nun şu anda ki hali şu anda ki halime benziyormuş. sonra gençlik fotoğraflarıma bakıyorlar. gençken de benziyormuşsun abi diyorlar. artık o kadar konuşunca düzeltiyorum. evet, biraz beni andırıyor sanırım diyorum.

    ekleme: the dreamers'i izleyenler de micheal pitt'i bana benzetirlerdi. ama filmin pornografik öğeler içermesi ve canlandırdığı matthew hadi ezik demeyeyim ama uzlaşmacı ve resesif bir karakter olduğu için bu pek hoşuma gitmezdi.
  5. merve çağıran.
    kadın her fotoğraf paylaştığında ''sen sandım kızım oha'' tepkisiyle karşılaşıyorum.
    çok severim, beğenirim kendilerini. başarılı bir kadın oyuncu.
  6. johnny depp
    aras bulut iynemli
  7. ne kadar standart bir tipim veya tipsizliğim olduğunu hatırlatan kimsesizliktir efendim. saçlarım uzuncayken zangetsu derdi bazı arkadaşlar, soul king razı olsun.