1. milletvekillerinin dahi gizli oy kuralına uymadığı bir ortamda destek verircesine oyumu açıklayacak değilsem de merak ettiğim durumdur.
  2. anketi açılarak baştaki başlığa editlenirse az çok anlaşılacak olan durumdur.
  3. hayır vericem.

    evet verenlerle de ilişkimi kesicem. beynini kullanmayı reddeden bir insanla işim olmaz.
  4. hayır. nedenlerine gelirsek daha bu anayasa değişikliği teklifine gelmeden, gezi'nin kanı soğumamışken, 17-25 aralık ile yolsuzluğu, hırsızlığı gün yüzüne çıkmış bir çete ortadayken, ergenekon, kumpas, balyoz davaları ile türk ordusu ayaklar altına alınmışken, her seçim döneminde yapılan oy hırsızlıkları ortadayken, seçim dönemlerinde atmadıkları iftira kalmayanların sonrasında pürü pak ortada gezmelerine göz yumamazken, imam hatipler ile alttan gelen nesiller bok çuvalına çevriliyorken, ülkede üretim, ihracat bitmiş, ithalat devi olmuşken, inşaat ya resulallah diyenler ceplerini devletten aldıkları rant ihaleleri ile soysuzce doldurmuşken, kanserli hastaya para veren vekil, gözlerin görmüyor sana iş vermişiz diyen vekil, ananı da al git diyen bir adam varken, ve tüm bunlar yargılanmamışken, ben bunlardan türkiye cumhuriyeti namına hayırlı bir iş gelmeyeceğini biliyorum.

    türkiye cumhuriyeti ulu önderi mustafa kemal atatürk olan bir devlettir. üç beş tane gelir geçer çeteci için ne biat ederim, ne edene eyvallah derim.
  5. yasama yetkisini halk hiçbir biçimde devretmemelidir. sonra sürü olurlar da bizi güt derler. hayır. siz koyun değilsiniz. çobana ihtiyacınız yok.
    geçmişte teknoloji bu kadar ileri değildi. aracılı, parlamenter sistem bu yüzden vardı. bugün parlamenter sistemlerin sonuna gelinmiştir.
    ister seçilmiş bir azınlığa, isterse tek bir kişiye, egemenlik devredilemez. egemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir.
    bu yüzden hayır.
  6. evet'e basıp hayır'a çarpı atacağım.
    lsd
  7. referandum falan değil de asıl merak ettiğim ikinci başkanın kim olacağı.
    mecliste göz göre göre açık oylama yapıp içtüzüğe karşı gelenlerin ve uygundur diyenlerin referandum sonucunu kabul etmesi ve gerçek sonucu açıklaması hayaldir. son yerel seçimde özellikle biz ankaralılar seçimlerin formalite olduğunu gördük.
    yüzde 10 oy bile evet çıksa evet çokmuş gibi açıklanır chp itiraz eder ama ülkemizde adil karar veren adli kurum ne kadar kaldı tartışılır.

    haziran seçimleri beklenmedik bir durumdu ve birşey yapmaya fırsat bulamadılar beklemiyorlardı çünkü ama bu kez iş şansa kalmaz.

    üstlerdeki entry'e katılıyorum evet verenle ilişkiyi keserim isteyen arabistana gitsin
    wtf
  8. başka da sözüm yok...
  9. hayırlara gideceğini bildiğimden hayır'lısı deyip hayır diyeceğim.
  10. ooh güzel güzel.

    tanım: youser bloklama başlığı