1. sevmenin zamanı olmaz diyerek rest çektiğim olay. kimse kimseyi kandırmasın.
  2. zamanla seversiniz. insanlar kendi başına gelmeyen her şeyin olmadığını iddia etmeye ne de çok alışmış. bi garipler.

    zamanla sevilir.. fakat asla seveceğini planlayarak gerçekleşmez. nefret edersin, bi zaman sonra bakmışsın seviyorsundur.

    bu örnek asla ve asla ben parası için evleneyim diyen deli halime'nin ilişkisinin ileride sevgiye dönüşmesiyle son bulmaz.

    sen beklemezken gelebilecek olan birçok durumdan biridir sadece.
  3. zamanla sevmezsiniz, zamanla alışırsınız. nice ömürler biter seveceği zamanı beklerken.
  4. kimse karşısındaki insanı bir anda sevemez sevmenin temelinde hoşlantı hayranlık vardır zamanla birşeyler paylaşıldıkça sevgi oluşur...ve artar.sadece sonunda aşk olmaz çünkü aşk bir anda gelişen bir şeydir.sevebilirsin ama aşık olmak zor.
  5. zaten sevmek zamanla olan bi şey değil midir? hiç tanımadığın, konuşmadığın, derdine tasasına mutluluğuna veya heyecanına ortak olmadığın birini nasıl sevebilirsin? olsa olsa hoşlanırsın, hayran olursun vs. ama sevmek o kadar basit değil bence, paylaştığın şeylerle oluşup büyüyen dünyanın en güzel duygusu.
  6. zamanla sevmez insan. sadece alışır..sevmediğine alışmaksa ölümden başka nedir.
    zahle
  7. unutamamak varsa zamanla sevmek diye birşey de vardır. belli bir yaşanmışlık meselesi ve belli bir yaştan sonra zamanla da sever insan eğer unutamadığı insan kendine değer vermiyorsa. tamamen yaş ve yaşanmışlık meselesi diye düşünüyorum. ben ondan başkasını sevemem düşüncesi ise tamamen insanın kendini kandırması. çünkü insan her zaman sevebiliyor.
  8. ilk görüşte ilgi uyandırmamış birinin zamanla ilgi uyandırabileceği yanılgısıdır. uyandıramaz mı, uyandırabilir, fakat bu aşkvari bir heves olur mu, değildir.
  9. zamanla nefret etmeye dönüşebilir
  10. böyle bir şey varsa beni bulsun. bıktım çünkü sonradan tanıyıp sevgiyi saygıyı yitirmekten.