1. bir vpn hizmeti. firefox,chrome ve opera tarayıcılarında kullanılabilir. ayrıca masaüstü (windows,mac ) uygulaması ve mobil (android, ios) uygulaması da var.
    uygulamada premium sahibi olmazsanız sadece dört lokasyon (abd,romanya,almanya,hong kong) tercih edebiliyorsunuz. premium'a sahip olursanız çok daha fazla lokasyon ve masaüstü uygulamasında tam kontrole erişebilirsiniz.
    bu arada interneti biraz yavaşlatıyor.
  2. bazı nesiller için efsane programlar vardır mesela ikibinlerin başında limewire tarzı programlar vardı yeni nesil içinde bu tarz vpn programları efsane oldu. zenmate ise en başarılısı
  3. zamaninda 1 senelik premium uyeligini 1 dolara aldigim eklenti. bitmesine de az kaldi. insan uzuluyor.

    edit: hidrolikadam uyardi dolar degil euro olacak o.
  4. ilk kullanmaya bağladığım zamanlar çok güzeldi. ancak bir süre sonra sürekli sağdan soldan reklam çıkarmaya başladı ve yerine "unlimited free vpn - betternet" kullanmaya başladım. sanki bu daha küçük, sade ve güzel. tabii sadece imgur, piratebay gibi siteler için 30 saniyeliğine açıp işim bitince kapattığımı da belirtmeliyim.
  5. bir ara kullanıyordum. her bilgisayara kura kura bıktım. şimdi devletimin istemediği sitelere girmiyorum kafam rahat. tavsiye ederim.
  6. "halk tabiri" ile yasaklı sitelere girebileceğiniz bir vpn (virtual private network) hizmeti, her kurdumanızda yeni bir kayda gerek kalmıyor, eski hesabınız ile de birden fazla bilgisayarda kullanabilirsiniz.
  7. mobil uygulamasi iphone dns ten daha verimli calisiyor.
  8. yayın yasağı geldiği bu dakikalarda bazı engellemeler sebebiyle başvurduğum vpn eklentisi. eklenti daha önce iyi çalışıyordu ancak şuan sosyal medyaya zenmate kullanmama rağmen giremiyorum. servis sağlayıcısının bunu engelleme şansı var mı? bilen biri mesaj atabilir mi?