1. cumhurbaşkanına hakaretten 10 ay hapis cezasına çarptırılmış çok sevdiğim kadın sanatçı. bu ülkede güzel olan ne varsa bir bir yok ediliyor ve adalet kendileri lehine o kadar güzel işliyor ki.
  2. cumhurbaşkanına hakaret olduğu iddia edilen hareketi "boşvermişim dünyaya" şarkısının "ahmet mehmet süreyya hepsi boş hepsi hülya" kısmını r.t.e. uyarlaması yaparak söylemesi imiş.

    değerli insanlar bu susmayanlar ve bunun gibi cezalar olsa olsa birer madalya olur hepsine, umudum, yıkıldıklarını da göreceğiz, yine aşk var da diyeceğiz...
    mesut
  3. zuhal olcay haberleri çıktığından beri, farklı platformlarda yapılmış yorumları okuyorum. yorumların hemen hepsinde, yaptığı üzerine zerre eleştirel taşımayan bozuk cümlelerle doldurulmuş bir zihniyet fışkırıyor. pekala, bu yorumlara bakarak da türkiye'nin siyasi ve toplumsal seviyesi üzerine bir iki ahkam kesebiliriz. ancak şimdilik değil.

    ne yazık ki türkiye sanatçısını sözüyle, fırçasıyla, müziğiyle, kalemiyle, dansıyla, oyunuyla, fotoğrafıyla mahkûm eden ülke. güzel olan bir şeyi daha ne kadar esir alacak, hapse atacak, sürgün edecek bu ülke? hem düşünce özgürlüğünden bahsedip hem zuhal olcay'ı düşüncelerinden dolayı hapse atıyorsa bu biraz da bizden yüz bulduğundandır. buna biz izin veriyoruz daha çok. yapılan yorumlar apaçık.

    zuhal olcay'dan en sevdiğim parçayı @mesut, paylaştı. tüm gün dinledim. onunla rastlaşırsam bir gün, diyeceğim ki, "bilirim zuhal, zordur ankara'da âşık olmak. zor."