1. abi
  2. hem favorilenen hem de bu kategoride olan yorumum var. anlam veremedim.
  3. benim zülfiyaresine dokundurduklarım ekonomiyi sevmiyor sanırsam^:swh^
  4. herkesin istediğini beğenip, beğenmeme hakkı vardır. eleştiriye açık olmak gerekir ama bazı yorumların alakasız şekilde beğenilmediklerini görüyoruz. özellikle @murebbiye kullanıcı adlı kişinin yorumları. 43 yorumu zülfiyare dokunmuş(sanırım liste başı *swh). sanırım birini kendisine düşman etmiş veya arkdaşın yorumlarına bakılmaksızın eksi veriyor/veriliyor.

    kendimden de örnek vermek gerekirse http://youreads.net/yorum/11770 ' nolu yazımda; hızlı okunacak kitaba örnek verip açıklamışım. bunun neresi beğenilmiyor gerçekten anlamıyorum. kitabı okuyup hoşuna gitmediyse, kitapla ilgili kısma yorum girer, beğenmediği söylersin; ya da kitaptaki gibi hayat yaşamak istemez, sistemin kölesi olup, sabahtan akşama kadar karın tokluğuna çalırsın...
  5. eksilemenin mahiyeti uzerine uzunca dusundum. sadece yorumun begenilmemesi eksenin donmuyor bu is. mesela yorumladiginiz kitabi begenmiyorsa o zaman da eksiliyorlar bence. hatta o sirada gundemde olmasini istemedikleri bir konuysa da eksiliyor olabilirler. mesela benim siirlerimi eksiliyorlar buradan 70 milyona sormak istiyorum "siir eksilenir mi yahu" neyse ben kendimi soyle motive ediyorum demek ki kitap film yorumlamami istiyorlar, baska konuda yazarsam sinirleniyorlar.

    eksileme egiliminin sebepleri cok fazla bence. o yuzden yazdiklarim begenilmiyor diye dusunmuyorum eksilenince. ama isyerinde yanimda oturan arkadas boyle dusunmuyor mesela. icerliyor eksilenince, bunda eksilenecek ne var diyor.

    buradan da sunu anliyorum eksileyenler tekduze olmadigi gibi eksilenenler de tepkisel farklilik gosteriyor.

    "zulfiyare dokunmussa demek ki.." tribini cok seviyorum ama eglenceli.
    abi
  6. Her söylediğim çok beğenilseydi belki hoşuma giderdi ama yine de bir problem olduğunu düşünürdüm. Ama hayır bakıyorum da şunların neresi kimin yarinin zülfüne dokunabilir ya?

    Gerçekten ağır eleştiri alacak kadar sert yorumlarım da var. Onlarda bekliyor insan zaten. Ya eksileyeceksen yine eksile de ya niye eksiliyorsun, ne yazmışım oraya yani. Gülünç bir durum.
  7. sevinmek lazım. dokunmuyorsan sıkıntı var demektir. memleketin ortalaması neyse burası da aşağı yukarı odur. onca cilaya badanaya karşın ırkçı dinci hezeyanlar dogmalar tabular hemen kendini belli ediyor. ahvalimiz budur, durmak yok, mücadeleye devam.
    mutlu
  8. Ya neden bunu eksilediniz niçin yani çay sevmeyipte eksileyen mi var burda gelsin yüzüme söylesin..!!^:Swh^
  9. Yok artık ali sami bey