1. sınanan çocuk değil; gayrımeşru yolla onu dünyaya getiren ana / babası ve ırzına geçen piçtir. benim gördüğüm haberde bu piçin 70'li yaşlarda olduğu filan yazılıydı; neyse, ayrıntı olur sadece.

    o çocuk vesilesiyle başta ailesinden başlayarak, tecavüzcü piç, bunları serbest bırakan mahkeme, neye göre serbest bırakılacağını kanunlaştıran kanun koyucular derken, en tepeye kadar uzanan bir adalet mekanizması vardır allah'ın. ve islam inancına göre bu çocuğun bu şekilde hazin ölüüne neden olanların cezalarının çok ama; çok korkunç olacağını allah bizlere bildirmiştir. yani konu başlığında anlatıldığı gibi sınanan aslında halkımızdır, devletimizdir. o çocuklara baklamakla mükellef olan bizlerizdir. gayrımeşru olarak doğduğu için yarın onu doğurtan babasının terketmesiyle piç kabul edilebilirdi. anası da terkedip, sokaklarda yapayalnız da kalabilirdi. tabi bunların hepsi sadece varsayım ve biz gerçeklerden sorumluyuz bu hayatta.

    yapılan sapıklığın ne dini, ne de insanı bakımdan zerre kadar savunulacak tarafı da yoktur. sapıklıkta lut kavmiyle yarışır hale gelen anadolu insanından utanıyorum!

mesaj gönder