1. ülkeyi 12 yıl boyunca aktif bir şekilde yönetmesine karşın açık bir şekilde gidilen ekonomik krizden sorumlu olmadığını söyleyebilen insandır. zaten bunun sorumlusu yıllardır alınan borçları taşa toprağa yatıranlar değil, mahalledeki bakkal dükkanı işleten orhan abi, berberlik yapan ziya abi ve en önemlisi özel ders veren beste hoca dimi? çünkü parayı onlar yönetiyor.

    aklına eser, bir yasa ile polise adam öldürme yetkisi verir; aklı eser, ülkenin yarısına bacım derken diğer yarısına eşkiya vandal ve çapulcu gibi lakaplar yakıştırır; aklıma eser, paraları sıfırlar...

    ama lütfen! tüm suç paralelin. hep mağduruz biz. eee kim mağdur etti seni? cevap yok. çünkü ortada bir mağduriyette yok. çocukları gemi-cik-leriyle oynar. kızı türkiyede üniversite kazanamadı diye gider amerikada okur ve aynı zamanda bunu yaparken de mağdur olmayı ihmal etmezler.

    eee... biz ne yapalım? 6 aydır toplam 45.000 soru çözdüm. ama sınavda salonunda öğrencilerden birinin telefonu (!) çaldı. sınavdan çıktık. birisi telefonla sınav salonuna girip kitapçık resmini çekmiş. onlardan kontrol yaptık. ve aynı zamanda mağdur etmeyi de unutmak bunları söyleyerek recep beyimizi mağdur etmeyi.

    allah uzun ömürler versin. iyi insandır. çok mağduriyet çekti ama çok çalıştı çook...

mesaj gönder