1. bu ideolojiye sonuna kadar ihtiyacımız var. kadın ve erkeğin eşit haklara sahip olduğunu ve denk olduklarını, kadınlarin başarılı erkeklerin arkasında kalmaya mecbur olmadıklarını herkesin kafasına öyle ya da böyle sokacağız.
    başarılı sayılabilecek öğrencilerin gittiği bir lisede bugün bir kadın öğretmenimiz, erkekler fiziksel ve zihinsel olarak kadınlardan üstün yaratılmıştır, nefslerine hakim olabilenleri tarihte görüldüğü üzere pek çok başarıya imza atmışlardır dedi. daha sonra o çalışkan kitleye şöyle söyledi, kızların 2 gün çalışarak yaptığını erkekler 2 saatte yapıyor dedi.
    yaşayamadığı gençliğinin ve gerceklestiremedigi hayallerinin acısını çıkarmak için hicbir insana hele de bir egitimciye yakışmayacak zehirli fikirlerini genç dimağlara aktarmaktan utanmiyordu.
    kendi aşağılık benliği ile ilgili fikirlerini bütün kadınlara mâl ediyordu. belki böylece kendini sadece kadınlar kulvarında yarıştırıp aşağılık egosunu bir nebze daha tatmin edebiliyordu.
    3 hafta sonra gidecek olmasından başka bir teselli bulamıyorum. evet pek çok hayallerle gittiğim okulda beni geleceğe bu kafa yapısındaki insanların hazırlamasını bekliyorum, biraz da bunun için üzüleyim.

mesaj gönder