1. aymazlıktır.

    kuzenim olacak olan yarım akıllıdan bahsedeyim sizlere. kendisi fen edebiyat mezunu, üzerine formasyon aldı ve dershanelerde öğretmenlik yapmaya başladı. ata sporu olarak kendine seçtiği "kpss'ye yeterince hazırlanmayıp bi dahaki seneye hedefler koyma"sını dinlemekten yılmışken son bombasını facebook vasıtasıyla öğrenmiş oldum.

    ileti aynen şöyle: "yaa kızlar kpss sınavı bu yıl mayısta yapılacakmış erkene almışlat, neden kimse haber vermedi yaa, bi kişi bile söylemedi, bir haftayla kpss başvurusunu kaçırmışım off yaaa". altındaki yorumlar da "üzülme bitanem seneye denersin", "olsun canım bi sene daha dinlen" tarzı birbirinden salakça muhabbetler.

    benim anlayamadığım sen bebeğinin salya sümük 15 tane fotoğraflarını gün aşırı paylaşan insansın, elinin altında internet var, çalışmıyorsun evdesin, kpps'ye bağlanmış kalmış bi hayatın var ve buna rağmen google'a 2 ayda bir kpss 2016 yazmak aklına gelmiyor.

    kuzene kinimi döktükten sonra enişeye de boş geçmek olmaz, enişte sen de kusura bakma da insan 6-7 senelik sevgilisini evlenmeden tanıyamaz mı yahu. tarık akan gibi saçların vardı şimdi kemal unakıtan'dan hallicesin.

mesaj gönder