• youreads puanı (2.13)
  1. dünden beri resmen kanımı donduran video. bu aile acilen şikayet edilmeli. küçücük velet babasından gördüğünü ablasına uyguluyor. annesi, ablası da aman erkek çocuktur diye buna gülüyor. yazıklar olsun böyle annelere, böyle ailelere, çocuğunu böyle yetiştiren baba sıfatlılara. bu çocuk tecavüzcü de olur, birkaç yıla annesini de dövmeye başlar, ileride karısının kızının da canını alır.
    böyle erkek egemen bir toplum olabilir mi? sen kızına doğduğu andan itibaren aman oranı ört, buranı kapat, erkeklerle gezme baban görür dersen, oğluna da göster oğlum amcana, benim oğlum "erkek adam", döver ablasını bilmem ne dersen, ileride o çocuğun da, senin de, senin ailenin de vay haline. bir kadın olarak bu anneye yazıklar olsun, kadınlık sıfatından utansın, söyleyecek söz bulamıyorum, buluyorum da burada söyleyemiyorum. sinirlerim yıprandı ulan resmen.
    hakikaten, yok mu bu aile hakkında bilgisi olan? bu çocuk bozması ve onun annesi adı altındaki şiddet yanlısı kadın çok acil psikiyatrik tedavi görmeli.

mesaj gönder