1. darbecilerin kürtler meclise giremesin diye getirdiği %10 barajını geçen siyasi parti. bunun sonucunda meclise giremeyen kürt siyasi hareketi daha fazla terörize olmuştur. çözümün yeri meclis olacaktır eninde sonunda. ancak meclise giremeyen adamlarla nasıl çözüm konuşacaksın.

    pkk ile yapılan çözüm sürecinin meyveleri ortada. her yere cephane depoladılar. tabi bunda operasyonlara izin vermeyen hükümetin katkısı da göz ardı edilemez. pkk veya hdp her neyse bunları savunacak değilim. ancak pkk nin hdp yi kendine rakip gördüğü aşikardır. yoksa neden seçimden sonra pkk saldırılara başladı. resmen hdp ye gözdağı verdiler. bizi yok sayamazsınız gibi bir uyarı verdiler. tam da millet yavaş yavaş bak işte istediğimiz partiyi seçebiliyoruz kıvmına gelmişti. ama pkk bir kez daha ortalığı kana buladı. millete siyasete çok aldanmayın biz daha burdayız dedi resmen. bu saldırılar olmasa, bu cephane depolanması olmasa zaten pkk ya destek azalacaktı. ama pkk buna izin vermedi.

    ayrıca bizim millet darbecilere küfreder ama onların yaptıklarını da öyle savunur ki lan olm bunu onlar getirmiş dersin de yok deyip inanmaz. malesef buna benzer bir çok örnek var.

mesaj gönder