1. sen benim şans meleğim, beynimin sağ, göğsümün sol yarısısın. sensiz eksik, kusurlu, tamanlanmamışım.

    bir garip dünya burası, görevler, görevler...adem. görevin, eğer kabul edersen, eksik yanını bulmak ve onu alıp buraya getirmek. eksik yanı. görevin, eğer kabul edersen ademi bulmak ve onu alıp buraya getirmek.

    bizimkisi bir aşk hikayesi. kılıçların çekildiği, okların havada uçtuğu bir savaş dansı. biz, birbirimize zarar vermeyiz. haddi biliriz.

    karşılıklı bakışmanın nesi güzel biliyor musun? gözler. onlar benim gözlerim. kendi gözlerime bakıyorum sende. bunu bilmek. işte bunu bilerek bakmak gözlerine.

    bu konuda biraz saplantılıyım galiba.
    olsun.
    egonun kırılmışı iyidir. içerideki ışığı dışarıya ancak böylelikle sızar. kalpler eğilmez, kalpler bükülmez, kalpler kırılmaz. kalbiyle seven her daim sever. egosu için seven bırakır gider.

    bilemiyorum. görünen bırakıp gittiğin. görünmeyen, görünmeyen, görünmeyen...belki de hiç gitmedin. ya da ben aşırı safım. saf olmayı tercih etttim.

    ahh, hangisi doğru hangisi yalan şaşırmadan gelebilirsin umarım. hala atan bir kalbim, çalışan bir aklım, yaşlansa da, artık zorlanmaya başlasa da ayakta duran bir bedenim varken.

    gelmeyeceksin. gelmeyeceğim. bunu ikimiz de biliyoruz.

mesaj gönder