1. her ne kadar erdoğanı desteklemesem de asla gitmesi için oy vermeyeceğim partimsi terörist grubu.

    neymiş efenim türkiye partisi olacakmış. neymiş efenim aslında saz çalan halkların kardeşliği için uğraşan kahramanlarmış.
    bir grup, zekasından şüphe duyduğum sol cenah ve medya grubu pohpohlamaktan ve yalamaktan nasıl kör olduysa artık daha yeni yeni günah çıkartırcasına yanılmışım demekte. bunların terörist olduğunu bile bile erdoğan gitsin de teröriste bile oy veririz zihniyetinde olanlara, peşinde koşanlara söylemek lazım aslında: "mutlu musunuz?"..

    açılım süreci boyunca şehirlere yığılan silahları göremeyecek kadar kör olan ya da göremeyen ya da görmek istemeyen ya da görüp de ses çıkartmayan hükümet bu işin bu noktaya gelmesinde ne kadar suçluysa bu terörist grubuna oy verip erdoğanı göndermek isteyen sol güruhta o kadar suçludur. hatta seçilmiş bir cumhurbaşkanını göndermek için terörist gruptan medet ummak, "demokrasi yeeaaa" diye teröriste oy vermek bir tık önde bile olabilir.

    anlamadığım şey bu teröristler neden hala dokunulmazlık için muhatap alınıyor? adamlar istemiyor işte neden istesin ayrıca.. miiss gibi yattıkları yerden teröristlik yapıp 15 bin almak ve aranmadan sınırdan içeriye silah yada terörist sokmak varken ya da yurt içinde silah, mühimmat ve bomba ile dolaşma hakkı varken neden dokunulmazlığı kaldırarak hapse girsinler dimi ama.

    almayın arkadaşım şunları muhatap falan.. artık yeter.. hangi birini hangi itin götüne sokuyorsanız sokun ama yeter ki meclisten def edin.. zaten sizin yüzünüzden mecliste it sürüsü bari bir işe yarayın da geldikleri yere gönderin şu halkların teröristlerini..

mesaj gönder