1. her biri alanında uzman adeta birer bilir kişi olan youreads yazarlarınca güvenlik güçlerimizin bölge halkına yönelik katliam yaptıklarını da öğrenmiş bulunmaktayız. ee hdp'nin %90'ın üzerinde oy aldığı bölgeler kenevir tarlalarının üzerinde yer aldığı için böyle kafaların türemesi normal. bak küçük terörist değil savaş zamanında normal çatışmasızlık zamanında dahi kışın yolları kapanan kürt köylerine helikopter kaldırarak hamile kürt kadınlarını hastanelere yetiştiren türk askerine 'katliamcı' diyemezsin anlıyor musun?

    yargılanmaktan korkan özel harekatçıların tatil çekleri ve yüksek meblağlarla istifa edildiği iddia edilmiş. öncelikle hangi otellerden bahsediyorsun? gariban kürdü sur'da cizre'de serhildana çağıran selo'nun ege sahillerinde vızır vızır iş yapan otellerinden mi bahsediyorsun? ikinci olarak böyle bir iddiada bulunduysan kaynak göstermen lazım. ama mümkünse sol'un yeni akit'i olan evrensel özgür gündem gibi kağıt parçaları olmasın. çok şükür bu kış da komünüzmi getirdin.

    közlenmiş patates kıvamına getirilen teröristlerin sözde 'çoluk çocuk' olduğunu ispat etmek için de sol'un yeni akit'i evrensel'in haberi verilmiş. haberde cizre'de inceleme yapan sözde bir adli tıp uzmanı bodrum katında yakılmış çoluk çocuk cesetlerine rastladığını söylüyor. bak bak bak bak. sen böyle bir inceleme de bulunup böyle bir iddiada bulunacaksın ve tek bir fotoğraf karesi bile almayacaksın öyle mi? aklıma ister istemez 'faili meçhul toplu mezarı' diye açılıp içinden kaplumbağa kemikleri çıkarılan çukurlar geliyor. kaldı ki adamın dediği doğru olsa bile burada kimse 'çocuk teröristler'in olmadığını iddia edemez. çocuk teröristler tıpkı berdel gibi çocuk gelinler gibi kürt halkının yüzündeki çıbandır. buyrun bu da kanıtı: [çocuk teröristler https://www.google.com.tr/search?q=%C3%A7ocuk+ter%C3%B6ristler&biw=1177&bih=778&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjE87WEos_MAhWIYZoKHUa8DYoQ_AUIBigB] artık bu cizre'deki bodrum'da kimler kimler kulak memesi kıvamına getirildiyse içinize çok oturmuş. zaten bodrum katı atomlarına ayrıldıktan bir kaç gün sonra cizre'nin kurtarılması aslında bodrum'da kimlerin öldüğü konusunda bizleri fikir sahibi kılıyor.

    türkün gücünü göreceksiniz ırkçı bir slogan değildir. tabi senin her beğenmediğin slogana kişi ya da kurumlara 'faşist' bunlar deme gibi bir alışkanlığın olduğu için yapacak bir şey yok. sana 'bana faşizmi üç cümleyle tanımla' desem 'ye işte içinde türk geçen her şey föşiktir' cevabını verecek olan arkadaş gelmiş beni bu slogan yüzünden gelişmiş ülkelerde ırkçılık yasayla yasaklanır diyor. evet aynı gelişmiş ülkeler 'ermeni soykırımı yoktur' demeye de hapis cezası veriyor. nedense bu slogandan konu açılırken pkk'nın bunu diyen memur yerine yanlışlıkla tuncelili deli ersin'i kaçırdığından kimse söz etmez. sen türk'ün canına hayatına namusuna göz dikiyorsan onun meşru müdafasını kullanma hakkını göz önünde bulundurup gücünü görmeyi göze alacaksın arkadaş.

    operasyonların 11 aydır kürtlerde yarattığı kopuş bir sosyolojik gerçeklikken kürtlerin uygulaladığı terörizmden dolayı türklerde kürtlere karşı oluşan nefreti ve öfkeyi konuşmak ister misin? asıl sosyolojik gerçeklik burada yatıyor çünkü. neden yatıyor biliyor musun? bu operasyonlardan sonra bölgeyi terk etmek zorunda kalan kürtler senin suriye'nin kuzeyinde kurduğun demokratik gomünal ve bir o kadar da ekolojik rojava'na değil yine bölgeye operasyon düzenleyen güvenlik güçlerinin denetiminde olan türk şehirlerine göç ediyorlar bilmem anlatabildim mi? örneğin nusaybin'in hemen karşısında suriye kürtlerinin denetimindeki egololojik şehir kamışlı varken bölge halkı yürüme mesafesindeki kürdün kamışlısına değil türkün istanbul'una izmir'ine mersin'ine göç ediyor. yani devlet denetiminde olan yerlere. bu bile kimin kime katliam yaptığı konusunda bizleri fikir sahibi kılmaktadır. hal böyle iken kürdün çağdışı terörizm yöntemleri yüzünden türkün zihninde oluşan nefret duygusu sadece seni değil hepimizi yakacak. bu şiddet sarmalında sen zaten yok olacaksın da olan senin hırsın yüzünden bizlere olacak.

    son olarak 'keskin nişancı kurşunuyla öldüğü adli tıp tarafından kanıtlanan onlarca çocuk var' demişsin. kim bu çocuklar? mesela şu olabilir mi? kürt çocuklarını hem sen öldür hem de 'efendim bakın adli tıp raporuyla kanıtlanmış' diye hayali adli tıp raporlarını gazetede haber yaparak kamu oyunu kandıracaksın öyle mi? biz daha senin 30 sene önce 'öldürüp otorite kurduğun' kürt köylerindeki katliamları serxwebun dergisinde nasıl soğuk kanlılıkla üstlendiğini unutmadık. kaldı ki böyle çocuklar olmuş olsa bile bu pkk'nın elinde 'çocuk teröristler' olduğu gerçeğiyle de örtüşmektedir. sen zaten 'bebek katili' olmakla ün salmış bir teröristsin o yüzden karşındakine çocuklar üzerinden duyar kasmaya hakkın olamaz.

    edit: şahsıma hakaret olarak 'devletçi' ve 'polis' gibi sözcükler telafuz edilmiş. tabii ki devletçiyim örgütçü kardeşim. meslek olarak polislik mesleğini icra etmiyorum ama şayet polis olsaydım da bunu söylemekten bir an bile imtina etmez ve bununla iftihar ederdim. devletten bir kadro kapmak için harıl harıl kpss kastıran devlet düşmanı teröristlerin karşısındakine hakaret mahiyetinde 'devletçi' lafını telafuz etmeleri de ayrı bir oksimoronluk örneği.

    için rahat olsun sevgili terörist kardeşim ben iktidar yanlısı bir insan değilim. senin düşündüğünün aksine iktidar yanlısı haber kanallarını da takip etmiyorum. ama sen kendi görüşünün yeni akit'ini takip edip sorgusuz sualsiz inanıyorsun. gelmiş burada hala jitem diyorsun. şu an jitem'in üstüne atılan bütün katliamları pkk 90'larda dergisi serxwebun aracılığıyla üstlenmişti. bence burada sen iktidar ağzıyla konuşuyorsun zira bu jitem'in bu kadar gündeme geldiği yıllar tam da çözüm süreci yıllarıydı ve iktidar yanlısı gazetelerde dillendiriliyordu. halbuki bu katliamları kimlerin yaptığı belli. adamlar üstlenmiş sen daha neyinin savunmasını yapıyorsun ki?

    şu sitede pkk'nın üstlenip 2000'lerde jitem'in üstüne atılan katliamların derli toplu listesini görebilirsin: http://www.pkkeylemleri.com/

    derginin resmi internet sitesinin arşivinden de sağlamasını yapabilirsin: http://serxwebun.org/

    demek ki örgütçü ağzıyla konuşmadan önce neyin ne olduğunu iyice araştırıp öğrenmek gerekiyormuş değil mi?

    pkk'nın nusaybin'de cizre'de öldürdüğü kürtler için de 'muhtelif olaylar' diyip ''konttrol edilemeyen hata'' demek nasıl bir ırkçılık örneğidir öyle. ankara'da katledilen 38 kişi de mi konttol edilemeyen bir hatadan dolayı öldüler? bursa'daki başarısız katliam girişi mi de mi öyle? peki ya sivilleri hedef alan servis aracı saldırısı? peki ya diyarbakır'da dersaneye yapılan saldırı? pkk'nın cizre'de nusaybin'de yaktığı okullar da mı öyle? canlı bombanın taziyesine giden vekilin de mi kontrol edilemeyen bir hatadan dolayı gitti? işte seninle neden kardeş olamacağım sorusunun cevabı burada. sen teröristsin ben ise vatandaş. sen katilsin ben katledilen. seninle mücadelede hiç bir savaş hukuku yahut uluslararası teamül işlemez. çünkü sen hiç birisini tanımıyorsun. güçlü olduğunda 'yasalar burjuvanın bilmem nesidir o yüzden tanımıyorum' dersin ama kafana balyozu yediğinde de 'ben yasadan başka hiç bir şeyi tanımam getirin bana yasaları' dersin.

mesaj gönder