1. 5 yıldır ara sıra wall'a çıktığım bazen not okurken kalemimin durdurulamaz şekilde bu sanatı icra ettiği harflerin uyumu ve uyumsuzluğuyla oluşturulan mastery gerektiren bir sanat dalıdır.
    Eskiden hiphop ve R&B ile ilişkilendirilmesine rağmen şimdilerde neredeyse alakası yoktur ve hatta Black ve punk metal veya diğer rock dinleyicileri bu sanatı icra edenler arasında cogunluktadır.
    Ama nedense birçok ülkede hala illegaldir.sanatın öksüz çocuğu gibidir ama bir yandan sanatın en temel ve doğal ihtiyaçlarından birini de karşılar bu da geniş kitlelere hitap etme isteğidir.Sanatta dışavurumculuğa yönelmesi de diğer önemli özelliklerinden bir tanesidir ekonomik çöküntü ve siyasi istikrarsızlık dönemlerinde sık görülür bunun nedeni topluma sürekli mesaj verme kaygısından kaynaklıdır
    En önemli sprey markalarından biri montanadır ama akçalı da tercih edilebilir,ama montananın renk kartelası oldukça geniştir ve su bazlı,metalik vb olmak üzere bu markanın her yüzeye uygun spreyleri mevcuttur.!---- spoiler ----!

    Montana bulamıyorsanız pasta yiyiniz

    !---- spoiler ----!
    Montana colors spreylere burdan ulaşabilirsiniz.
    http://http://www.donut.com.tr/collections/sprey-boyalar
    Daha detaylı bilgi için çıkışlar hediyelik eşya dükkanından isimli belgeseli izleyebilir ve yurtdışı Vs türkiye ayrımına vakıf olabilirsiniz

mesaj gönder