1. şunun kadar kullanışlı başka bir eşya var mıdır? e vardır muhakkak da benim favorim olur kendisi. kadınların bilindiği üzere, akıl almaz bir çanta sevdası vardır, bunun yanında kombinledikleri bir de ayakkabıları. arkadaş ne büyük lütufmuş, sırt çantasından sonra bu tür kafiyeli işlerle uğraşmamak.. nasıl güzel bir iştir anlatamam.

    bahsini ediyorum burada arada, yoğun trafik ve yol işkencesi çekiyorum iş ve ev arasında. haliyle nerede öyle stiletto giyeyim, işte ona uygun bir çantam da olsun. iki diken üzerinde, o bıçkın iett şoförlerinin gaz-fren mücadelesiyle o yollar bitmez.. bitse de ben biterim kesin. işte biz de ne yapıyoruz spor takılıyoruz, kafamıza göre hesabı. hoş hafiften sade ve klasikliğe geçtiğim zamanlarda bile sırt çantamı yanımdan eksik etmiyorum ya o da ayrı mesele. demem o ki, büyük bir rahatlık eller serbest modda takılmak, kitap okumak.

    bir de çanta ne kadar büyürse o kadar ağırlık olacağını da unutmamak gerekiyor. benimki normal sırt çantalarına göre daha küçük ebatlarda ama pek şirine bişiy olduğundan zaten kıyamıyorsunuz da tepiştirmeye. yalnız şincik aldığım mor ayakkaplarıma uygun bir çanta almam gerekiyor onu fark ettim. ben rengarenk giyinmeyi severim^: kesin babamdan bulaştı^. hal böyle olunca da fazla renk devenin bir tarafında çiçek açması misali durabilir diye de hepten kendimizi salmamak gerek.

    sırt çantalı hatunlar pek ilgi-alaka görmez lakin sağlık her şeyin önünde geliyorsa sizin için ve de rahatlık, gerçekten bir geçiş yapmayı deneyebilirsiniz ki artık herkes tarafından tercih ediliyor gördüğüm kadarıyla. dediğim gibi önceliklerinize göre değişen bir durum..

mesaj gönder