1. hayatın bir şekilde bu karar sürecine sürüklediği insanların çeşitli internet sitelerinde bu konuyu araştıracaklarını varsayarak buraya not düşmek istiyorum.
    eğer denk gelir de bu yazıyı okuyabiliyorsan sana bir kaç sözüm olacak:

    yaşadığın hiçbirşeyi bilmiyorum, hayatını yoluna koyabilecek tavsiyelerde bulunabilecek bilge bi herif de değilimdir ayrıca, ama sana söylemek istediğim şey: sakın yapma. bir şans daha ver kendine. çünkü kendi hayatına son vermenden daha beter birşey daha yaşamayacaksın bu hayatta..zaten diptesin ve yaşayacağın herşeyin sonu daha iyiye çıkacak mecburi olarak..hiç çıkar yolun kalmadığına mı inanıyorsun? çıkar kapın var, bak hem de odanda ve sokağa doğru, bilinmeyene doğru uzanıyor. kalk yerinden çık git, üstünde pijaman ayağında terliğin olsa kime ne, sonuçta sen 10 dakika önce bir ipin ucunda sallanan bi heriftin vazgeçmeseydin o karardan son anda..

    sen bize lazımsın adamım, daha rock barda 2 bira yuvarlamadık senle, hikayene ağlayamadık bi meyhane köşesinde, var mı ulen öyle kolayca kaçmak?

    sen kendine lazımsın adamım. çirkin bi adamsın da ayrıca, sırf bu yüzden de ölsen olurdu ama (*:şaka lan hıyar herif sana ölmek yasak) bi hatun bulup senden sevimli olacak olan çocuklarının çirkin babalarına sarılmasını hissedeceksin daha. keratalar da sevimli olacak inan bana. siktir et lan adamım ölünür mü bu yaşta ?

mesaj gönder