• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (9.00)
game of thrones
game of thrones george r.r. martin'in çok satan romanından uyarlanan yeni bir hbo dizisi. yazların yıllarca sürdüğü ve kışların da bir ömür geçmek bilmediği bir dünyada, westeros hükümdarlığı kefaretini ödemekteydi. ihanet, şehvet, ayak oyunları ve doğaüstü güçler, entrikacı güney ve yabani doğu topraklarından, soğuk kuzey ve arkasında karanlık diyarları zapt eden kadim duvara kadar krallığın dört bir köşesini hırpalıyor idi. krallar ve kraliçeler, şövalyeler ve sürgündekiler, düzenbazlar ve asiller 'demir taht' için kanlı bir mücadeleye tutuşurlar.
  1. game of thrones neydi? acımasızdı, beklenmedik olaylar silsilesiydi, garip bir dünyaydı yüz milyon tanrının cirit attığı ve arada bir üzücüydü. 5. sezon neredeyse bunların hiçbirinin olmadığı kırık sezon olmuştu. ama guess what?

    !---- spoiler ----!

    yukarıda bir arkadaşın da belirttiği üzere bu sezon haddinden fazla olayın işlendiği bir got izliyoruz. bunun sebebi geçen sezon haddinden fazla yavaş ilerleyen bir got du bence.
    ben daha önce bir got bölümünde bu kadar duygusala bağladığımı hatırlamıyorum. belki bi kanlı düğün. ah be koca hodor. hayatının amacıymış holding the door.
    bran ın da kendini fazlasıyla keşfettiği bir bölüm oldu sonunda 4 sezondur.
    tabi tek hüzün hodor değildi bu bölümdeki. stark ailesinin hüznünü de tekrar yaşadık. geçmiş olsun.
    her bölümü cidden bomba gibi olan bir sezon izliyoruz. heralde diğer bölümde de lannister lar bi infaz yapacak. bari ordaki din olayını bi salsınlar artık baydı.

    !---- spoiler ----!

mesaj gönder