1. 4-5 kişiden oluşan kekolayzırlardan meydana gelen topluluk fazlalığıdır.

    muhtemelen ekşi sözlük'ten leyla olduktan sonra burada da kürtçü dışkıları güzelim kitap adlarının arasına serpiştirerek ortamı mahvedip lale olma peşindeler.

    az önce twitter'daki bir kürdün (bkz: kürt muavine türk kızları vermediği için boşaldı) şeklindeki tweet'ini başlık olarak açtığım için sözlükteki bu kürtçülerden biri olarak itham edilmemi geçtim, bu tweet'i yazan pislik de benmişim şeklinde bir entry girildi. doğrudan sülaleme sövseydiniz daha iyi olurdu vallahi.

    neyse, sözlük yönetimindeki arkadaşlara şu kahveli kalem nick'li arkadaşın ithamına karşı badboy denen adamın benim hesabım olup olmadığı hakkında teyit almak için bi' ip soruşturması veya her nasıl belli oluyorsa ondan yapsanız çok iyi olur. beyin yerine eşek pisliği taşıyan bazı arkadaşların senaryoları başka şekilde açığa çıkamaz çünkü.

    twitter'daki organizmanın gerçek veya sahte olması umrumda değil ki sahte olduğunu da düşünmüyorum. zira adamın yazdıklarına destek çıkıp hoş geldin diye tweet atan diğer pekeke'li hücre yığınları da öyle hesabı bugün falan açmadılar, 1000 tweet'li hesaplar hepsi. yani bu şeyi yazan kürtçü de muhtemelen bu adamların tayfasından:

    http://i.hizliresim.com/3LzEor.png
    http://i.hizliresim.com/WkD7bN.jpg
    http://i.hizliresim.com/4rza0J.jpg


    neyse, bu ithamın da görüntüsü burada dursun:

    http://i.hizliresim.com/v4m95O.png

    yalnız bu olayda beni tek sevindiren şey, ithamda bulunan kişinin badboy nick'li kürtçüyü iğrenç bulması. yani bir kürtçü, bir başka kürtçüyü troll veya benim hesabım sanıp yazdıkları şeylerin dezenformasyon amacıyla yazıldığını sanıyor. adamın kendisi de aşağı yukarı aynı kafada olmasına rağmen kürtçülüğün gerçek yüzüne bile inanamayıp troll hesap olduğunu ve o yazdıkları şeyleri benim yazdığımı söylüyor resmen lkasldksaklkl

    umarım kürtçülükten ne yapacağını şaşırıp sağa sola ağzının durumu gibi ithamlarda bulunan bu aile terbiyesinden yoksun şahıslar moderasyona araştırmaları için istekte bulunduklarından sonra, bi' ara biji apo wara wara şarkıları dinleyerek bir köşeye çekilip utanırlar.
    slipo

mesaj gönder