1. batı konferansı final serisinin 6. maçı. şu an da 3-2 olan seri türkiye saati ile 4'te başlayacak.

    bir önceki maçta sezon içindekine daha benzer bir halde gözüken warriors'ın, spurs ile olan ilk maçından sonra ne yaptığını bilen thunder'a karşı mutlak kazanmak zorunda olduğu maç. thunder'ın chesapeake arena'da maçı bırakmayacağını düşünüyorum. umuyorum ki de öyle olur.

    cleveland ise biletine aldı rakibini bekliyor.

    edit: ilk 4 dakika itibariyle maç dengeli başladı. curry'nin kaçan 2 boş şutu var. eğer böyle devam ederse seriyi hediye ederler.

    edit: ilk yarı itibariyle 53-48 oklahoma önde. sahada bir hayalet gibi dolaşan curry ilk yarının sonlarına doğru biraz ritim bulacak gibi oldu. thunder savunmada büyük başarı göstermekte. özellikle ribaundlarda çok başarılılar. warriors'ta klay thompson iyi durumda. kritik anlarda önemli işler yaparak farkın açılmasını engelledi. thunder cephesinde durant uzak mesafeli şutlarda pek iyi olmasa da 16 sayıyı buldu. ibaka ise çıtasını yükseltmeye devam ediyor.

    edit: 108-101 warriors kazanarak seriyi 3-3'e getirdi. oklahoma aldığı maçı elleriyle warriors'a teslim etti. maçın yıldızı ise tartışmasız klay thompson. özellikle 3 çeyrekte gösterdiği müthiş performans warriors'ı sahada tuttu.

mesaj gönder