1. fiyakasız artiz.

    konuştukça batan futbol lümpenidir. ünal başgan karşısında kendisi "cevaba ihtiyaç yok, biz bu konuyu kapattık" seviyesinde bir insandır.

    bizim memlekette ekmek yenilen yer edebiyatı çok prim yapar, çok ahmak kafalar. aynı kulvarda devam edelim o zaman. fatih terim i fatih terim yapan galatasaraydır. galatasarayı galatasaray yapan fatih terim değildir. kaldı ki galatasarayı galatasaray yapma kapasitesi olmayan bir lümpen olduğu için galatasaraydan şutlanmıştır.

    bu nedenle, fatih terim galatasaraya zarar verme edebiyatı ile kocaman bir gaz bulutu oluşturacağına önce formayı sırtından çıkarmadığı 14 yıl boyunca sol göğüsünde taşıdığı armanın kişililiğin nasıl olupta bir türlü adam edemediğinin hesabını versin, özeleştirisini yapsın. yanında canlı örneği var hamzaoğlundan ilham da alabilir bu konuda.

    haa mesele camiya şampiyonluklar kazandırmaktan ibaret olsaydı o zaman `brian birch` de kırk yıldır kafamızı ütülerdi üç sene şampiyon yaptım diye. niye bir gün bile adam bunu pazarlamamış. çünkü elin ingilizi bilir ki şampiyon olan takımdır, ekiptir, değerlerdir, alın teridir, emektir, birlik ve beraberliktir. ama elin ingilizinin, italyanının bildiğini bizim adanalı bilmez. bilmez çünkü kibir en büyük cehalettir.

    bizim adanalı, takımın, ekibin, camianın, yönetiminden taraftarına tarihi gurur dolu devasa bir kitlenin kendisi ile bütünleşmeye en çok ihtiyacı olduğu bir anda tercihini, camianın huzuruna çomak sokmayı kendisine vazife bilmiş şike uzmanı tüpçü ve şike aklayıcısı ve sair şürekası ile elele olmak yönünde yapar.

    "birileri sevinsin diye sözleşme yapmam" diyerek arkasından hançerlediği insanlar gençliğinde on dört yıl boyunca kendisine ekmek yedirmiş insanlardır. birileri diye kibirle küçümsemeye çalıştığı şey sadece bir kaç kişi değil ihtişam dolu tarihi ile koskocaman bir efsanedir. hoca önce bu ihanetin hesabını versin ondan sonra istediği kadar goygoy bulutu oluşturmaya devam etsin.
    01.11.2013 / lojbat

mesaj gönder