1. büyükşehir belediyelerinde bulunan ve vatandaşın taleplerini, sıkıntılarını iletebilebileceği, halkla ilişkiler müdürlüğüne bağlı bir oluşum. telefon numarası 153, her belediyenin kendi beyaz masasına internet erişimi de mevcut.
    geçtiğimiz cuma gecesi 01:00 gibi e5'in oturduğum evin baktığı kısmında beton kırmaya başladıklarında dedim ki bu kadar ayrı düştüğümüz yeter beyaz seninle, gel özlem giderelim, bir sesimi duy. o saatte telefon hattı hizmetdışı olduğundan (insanlar uyuyor) web sitesi üzerinden sorunu ve iletişim bilgilerimi ilettim. o gece tahmini bir saat aralıklarla süren çalışma esnasında makinanın gürültüsüne biriken trafiğin korna sesleri de eklendi, daha da şenlendi cuma gecemiz.
    bu hafta bana kimse geri dönüş yapmadı doğal olarak, beklemiyordum da zaten ama bu cuma yine geceyarısından sonra aynı çalışma başladı. muhtemelen birileri kaza yaptıkça yol kenarını düzeltiyorlar ama bunu neden cuma geceyarısından sonra yapıyorlar, iki hafta geçti henüz kendi kendime çözemedim. yine yanıt dönmezlerse haftaya cuma aşağı inip bizzat sormayı planlıyorum.
    uygulama aslen faydalı ama bizim gibi toplumlarda üzeri evraktan görünmemesi gereken masanın beyaz olduğu iddia ediliyorsa bazı şeylerin sümen altı edildiği kesindir.

mesaj gönder