• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (9.00)
game of thrones
game of thrones george r.r. martin'in çok satan romanından uyarlanan yeni bir hbo dizisi. yazların yıllarca sürdüğü ve kışların da bir ömür geçmek bilmediği bir dünyada, westeros hükümdarlığı kefaretini ödemekteydi. ihanet, şehvet, ayak oyunları ve doğaüstü güçler, entrikacı güney ve yabani doğu topraklarından, soğuk kuzey ve arkasında karanlık diyarları zapt eden kadim duvara kadar krallığın dört bir köşesini hırpalıyor idi. krallar ve kraliçeler, şövalyeler ve sürgündekiler, düzenbazlar ve asiller 'demir taht' için kanlı bir mücadeleye tutuşurlar.
  1. kanlı düğün den sonra en iyi bölüm 6.sezon finaliydi. birçok şey artık sonuca bağlanmaya hazırlandı ya da sonuçlandı.

    !---- spoiler ----!

    jon snow un ailesiyle ilgilii sır perdesi sonunda aralandı. olacakları merakla beklemekteyim.

    tam artık bu walder frey çok oldu biri öldürse diye düşündüğüm sırada aria meydana çıktı ve robb stark ın intikamını aldı.

    cersei nin patlama planı çok zekiceydi. sonunda bi oh dedim fazla sıkmışlardı. tahta geçtiği vakit pek manidar. khaleesi yola çıkmışken hem de.

    khaleesi sonunda westeros a yola çıktı ama daario yu arkasında bırakmasının altından başka şeyler çıkacak gibi.

    sonunda jon snow un değerini anladılar. (bkz: the king of the north) fakat lord baelish sansa nın aklını çelmez diye umuyorum bu kardeşlik arasına kan girmesin.



    !---- spoiler ----!

mesaj gönder